Kturna Kızlar çikolata tatlı yeme isteğime karşı koyamıyorum şiştim iyice siz nasıl engel oluyorsunuz hiç böyle olmamıştım
1850 Kturna süte tarçın atıp içmek kıru meyveler . Elma dilimleyıp tarçın ekıp yeyın hem tatlı ıstegını bastırır hemde uzun sure tokluk saglar
Gamze0677 Valla asla durduramıyorum 2 gün kessem 3.gün 20 tane çikolata yiyip o yemediğim günlerin acısını çıkartıyorum 🙊
Kayraa27 Dün başladım sütün içerisine tarçın atıyorm bi çay kaşığı bayaa iyi üstün performans sergiliyo 😂 bu kadar etkili olcanı düşünmemiştim🙈
Deletedmom009 Kayraa27 ayy herkes söyledi kac aydir ama bi yapamadim gerçekten yararlimi. Bende baslayayim artik bari
Kayraa27 Deletedmom009 cidden bende hep duyuyodm ama ciddiye almıyodm , cidden kesti aslında günde iki bardak içmeliymiş hani ne zaman kriz gelse öğle akşam içilebilir. Aynı zamanda tokluk hisside veriyomş 🙈işte bende dün başladm düzenli kullanalm bakalm belki faydası olur ☺️☺️
Kayraa27 Kturna aynen 😂 tokluk hissi de verdiği için, bi de kabuk tarçını geceden bi bardak suya ıslamak sabah da içmek o da çok iyiymiş. O da aynı şekil tokluk ve tatlı isteği kapanıyo. Emzirmek nası bişeymiş ya insan sürekli tatlı şeyler ararmı 🥴
smsmzyc Kturna Engel olamıyorum hamileyken yiyordum ama emzirmeye başladığımdan beri daha da çoğaldı tatlı isteğim :( Böyle giderse göbek hiç gitmeyecek 🤦🏻♀️