fatmakandemir Kızlar 2 ay 2 gün oldu doğum yapalı kilolarm gitti nerdeyse ama şu göbek sarkıyor ya sinir oluyorum ya o yağlar nasıl gider birşeyler yapıpta karnı düz olan varmı . Kendimden iğrendim ya
Aliveannesi fatmakandemir korse canım gerçekten göbekteki sarkıtı alıyor ben doğumdan 3 gün sonra takmaya başladım düzenli bir şekilde gündüzleri 2 ay sonra meyvesini yedim ve dümdüz karınla kilolarımdan kurtuldum şuan 5 aylığız göbek felan yok 🤗
fatmakandemir Janss şuan korse kullanıyorum ama işe yaramıyor 2. Doğumum ilk de bu kadar yoktu üst üstte doğum olunca etkiledi herhalde
Yorguun Kızlar aynı dert bende de var bu göbek nasil geçecek bnde sezeryanim 🤔🤔 birseyler yapıp faydasını gören lütfen bizimlede paylaşsın
gulsahmesut Yorguun ben dogumdan 1 hafta sonra dikişlerimin ustune gelmeyecek sekilde korse taktim kademeli korselerden karnim eridikce daralttim korseyi suan hic gobegim yok 5 ayligiz
Yorguun gulsahmesut masallah ya bnde sardim ama korseyi de 2 ayda aldik takiyom ama sanki faydası yok
Thesra fatmakandemir Zamanla gider.. Siz bu zaman zarfı içerisinde yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin yeterli vücut zaten 1 senede anca kendini toplayacaktır💐
Aliveannesi fatmakandemir https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/hamilelik-sonrasi-toparlayici-zayiflatan-korse-sok-fiyat-bel-inceltici-vucut-sekillendirici-korse-426617781?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=329305705856&utm_term=64880364903&ga_prodid=426617781&ga_merchantid=123574521&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMItY6UwvzD4QIVxOAYCh3Rug0sEAQYEiABEgJo8PD_BwE bu canım benimki inceleyebilirsin
gulsahmesut fatmakandemir medikalden almistik markasini bilmiyorum soyledim kademeli korse istiyorum diye verdiler. Bedenimin bir beden kucugunu aldim belim bile inceldi baya
Thesra fatmakandemir Dikkat ettiğiniz sürece gider ben 14 ay oldu doğum yapalı göbeğim yok denilcek kadar az gerisini düşünün ve sezeryan doğum yaptım👍🏼