Burcuek Arkadaşlar merhaba, benim kuzum 4 buçuk aylık, uyurken kucağa çok fena alıştı, bıraktığım anda hiç uyumamış gibi gözlerini açıyor, ne yapmalıyım, nasıl bir çözüm bulmalıyım nolur birileri biri sölesin🤦♀️🤦♀️
melek_42 Burcuek benim ki 20 günlük bizim ki de alıştı 😞 uyanık olduğu sürece sürekli kucakta durmak istiyor yatırıyorum yalancık emzik veriyorum almıyor
Oznur Burcuek 4.5 aylik durum bizde de ayni faltasi gibi açılıyo o gözler. Yatarak emziriyorum az da olsa ise yariyo
Bisaniye Burcuek yavaş yavaş uykuya dalmadan önce yatağa bırakın uyuduğunda değil de. Huysuzlanınca yine alın böyle böyle alışabilir benim oğlum da emerek uyuyordu uyumadan bıraktım o şekilde alıştı şimdi. Ama ağlatmadım kesinlikle
Minikkelebek Burcuek şuan 10 ay 11 günlük bebeğim 1 saattir kucağımda mışıl mışıl uyuyor ❤❤ Doğduğundan beri o nasıl istiyorsa öyle uyutuyorum. Beşiğe koyunca uyandıysa kucağımda, pusette durursa pusette. O kadar çabuk geçiyor ki zaman... ben 1 yaşına yaklaştığına inanamıyorum... ve diyorum ki hep kucağımda tutsaymışım bebeğimi hiç bırakmadan... Acele etmeyin nolur. Hele ki yeni doğan bebeklerinizi hemen atmayın kucağınızdan..
Burcuek melek_42 melek hanım sizinki baya küçük ilk 3 ay zaten dünyanın farkında bile olmadıkları için çok fazla alışkanlık kazanmıyorlar merak etmeyin ama 3 aydan sonrası tehlikeli🤦♀️🤦♀️
Nihankuzey melek_42 20 günlük bebek kucağa alışmaz sana ihtiyacı var dünyaya uyum sağlama sürecinde o yüzden kucağından inmek istemez bence sende onun ihtiyacına göre hareket et kucağından o istediği sürece indirme bana alma alışır dediler hep aldım kucağıma üçüncü aya giricez kucagimda durmak istemiyo ağlıyo bırakıyorum guluyo rahat ediyo kimseyi dinleme bol bol al kucağına
DamlaKck melek_42 20 günlük bebek kucağa alışmaz canım merak etme, o dünyaya alışma sürecinde henüz. Sürekli kucakta olmak istemesinin sebebi güvenli bağlanma.
melek_42 Nihankuzey aslında öyle kalbimin atışını dinlemek istiyormuş temas etmek istiyormuş ama sezeryan olunca hala ağrılarım var
Burcuek Oznur napıcaz Öznur hanım bitek bize değil ona da yazık, bizsiz kucaksız uyuyamayacak kuzular😔
Oznur Burcuek uatarak emziriyorum oda derin gece uykusuna yatarken ise yariyor. Gunduz meme de agzi acik uyuyor koyarken uyaniyor koyarken sarsiliyo ya ondan herhalde
ymn Oznur ben yatarak denedim o da olmuyor😢gündüz uykusu sıfır yani .gece uykusunda şükür çok sıkıntı YÖK ama gündüz😞 mesela şu anda da göğsümde emiyor gözleri kapalı;bırakıcam uyanıcak😞😞
Nihankuzey melek_42 bende sezeryan doğum yaptım anlıyorum seni inşallah en yakın zamanda biter ağrıların bol bol kucaklasirsiniz😀
minikoglusdoga melek_42 20. Günde hala ağrınız mı var? Sezaryen oldum ikinci günden itibaren ayaktayım ve ev işleri bebekle ilgilenme herşeyimi kendim yapıyorum ağrım hiç yok 😳 Doğumdan önce çok korkuyordum bu şekilde duyduklarımdan ama şükür hiç öyle olmadı. En kısa zamanda atlatırsınız umarım 🙏🏼
Burcuek Minikkelebek isterse gece de mi hep kucağınızda tutuyorsunuz, ben çalışan bir anneyim, gece sürekli kucağımda tutmak imkansız ki çalışmasam da çok mümkün değil bence🤷♀️🤷♀️ Tabi ki istediklerinde kokumuzu duymalılar ama sürekli kucak isteyen bir bebek de gerçekten çok zor
Minikkelebek Burcuek hayır her zaman değil tabikide. Ama o an kucağımdan bıraktığımda uyanıyorsa ve uyumuyorsa tekrar bende kucağımda uyutuyorum. Ama gece oyle değil zaten yan yana yatıyoruz anne yanı beşiğimiz var o yuzden elhamdülillah rahatım uyansada emiyor ben kalkmadan emziriyorum beşiğinde. Gündüzde 3 saate bir uykusu gelir artık ne kadar uyursa bazen bende onunla uyuyorum bazen bırakıyorum işimi yapıyorum. Tüm işimi bebeğimle yapıyorum zor oluyor ama eğlenceli birazda 😄
Minikkelebek Serpil11 ahahahaha nasıl taşıyorsun o kadar saat kucağında diye mi soruyorsun kilosunu 😂
ymn Burcuek biz de 2ay+6 olduk.memede uyuyor bıraktığım an aynı dediğiniz gibi gözleri hemen açılıyor 😞gündüz sıfır uyku😢
Oznur ymn bende oyleyim mememde ama ne fayda. Sey yap kapatti ya gözleri memeui birakmadan uzan yanina