paradise Kelebegimmmm benim de bir yandan icim gisiyoe en pahalisi buymus sanirim ve resmen koca sise çöp oluyor. Ne icirdiniz peki
paradise Eymen14 mama vermiyorum agzini bir sekilde actiriyorum gülünce vs ama olsugu gibi cikariyor 🤦🏼♀️
Cansuk paradise 1 yaşında baktırdım sıkıntı yoktu 19 aylık baktırdım yine olmadı sıkıntı değerleri iyidi. Yanlış yönlendirmek istemem ☺️
F-Betul paradise Aa evet ek gıdaya geçmemişsiniz daha o zaman su ve püre olmaz. Oyunla falan halletmeye çalışsanız olmaz mı ki ? Evet ucu normal biberon gibi değil biraz daha büyük ve fazla geliyor.
paradise F-Betul ne sebeklikler yapiyorum karsisinda görseniz 😊 ufacik bebek ama o kadar inat ki siseyi gordugu an kaslarini catip kizgin oldugunu belirtmek icin degisik sesler cikariyor 😁
F-Betul paradise ☺️ Benim kızım da yemek yerken beni şebek etti valla ☺️ Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun.
Kelebegimmmm paradise hayır bu ilaç takviye değil ama düşüklük varsa kesin çözüm sidefer gibi takviylr düşğklğü tedavi etmiyr genelde
gamziskoo paradise canım benim 5 aylik oğlum da oceani çok seviyo, hatta devamını bile istiyo 😬 tadı güzel, bence bi dene
paradise F-Betul bazen aklima yemek konusu da mi bu ilaçlar gibi olur diye geliyor kalbim çıt ediyor 😁 acikmasa sut bile icmeyecek zorla iciriyorum mecburiyetten iciyor resmen
F-Betul paradise Yemek konusu gerçekten zor ama sabırlı olmak lazım bir de üstelememek gerekiyor. Ben başlarda çok stres oluyordum artık öyle değil akışına bıraktım şarkı türkü oyunla oluyor bir şekilde, Allah büyük☺️
UraSsmom paradise Valla bestironu da bebeğim çok seviyo portakal tadı var vs diyenler yüzünden aldım Pişman oldum ocean çok iyi ama dene mutlaka. 13 aylık oğlum demiri çok düşüktü 9 aylık tahlillerinde bu ay baktırdık düzelmiş bıraktık
paradise Cansuk tesekkur ederim bizimii daha ufak simdilik içsin de 1 yasta bakiyorlar sanirim genel olarak
Cansuk Yemek yemesi iyiydi bazen yemediği zamanlarda oluyor ama genelde er türlerini çok seviyor hergün yer meyve mutlaka yer kuru bakgilleri de bazen yer
paradise Cansuk masallah 💮 insallah oglum da yemegi sever cok istiyorum 5 aydir her damla her ilac cok zorladi beni