annesinin_kizi surass canım günlük için alan çok kişi vardı ben çalıştığım zaman Ama ben bünlük pek rahat edemedim Medine ipeği ile Ama zevk meselesi alıp deneyin belki seversiniz 🌸🌸
senem9 Ya kızlar ben penye şal beceremiyorum. Aşırı sevimsiz duruyor. Top gibi oluyor kafam.Yapyapışık. Kulaklarım belli oluyor falan. Siz nasıl yapıyorsunuz o işi 🙄🙄
surass senem9 hahahhaha bu şey değil mi ben 😂 şuan ayna karşısında penye şal denemesi yaparken bu yorumu okumam 😂
surass https://resimyukle.link/i/CYcsV bunu kesin alıcam diğerlerinden hangisi sizce? @Deletedmom626262 @Demirac19 @Mom084 Muhammed_Arel02 @annesinin_kizi @Zelisblt @Zrrnyntr @Hotic @tontisbebegim senem9 Tugba6336 @AgentMom @Splash-Splash-Love @
alp_10 Gün için de Medine ipegi cok rahatsiz ediyor sanki boynumdan çekiştiriyolar gibi pamuk kraş yumuşacık çok rahat denemeni tavsiye ederim
Tugba6336 surass kesinlikle pamuklu. Terletmr asla olmuyor. Medine ipeği biraz iç gösteriyor. Penye sal beğenmiyorum. Duruşu güzel gelmiyor gözüme.
Gulceps surass penye bence aşırı çirkin duruyor .Pamuk rahat ama şık değil , Medine İpek’i şık ama rahat değil . Jazz iç gösteriyor ama rahat ve şık . Tarafını seç 😂