Hotic surass jazz denemedim hiç ama pamuklu ince vual şallar yazın cok rahat oluyor. Penye şallar da rahat 😊
Zelisblt surass Bn penye ve Medine ipeği kullanıyorum. Medine ipeği birz daha ağır oluyor en güzeli penye
Zrrnyntr surass bence jazz. Hem duruşu güzel hem de hafif. Pamuk kraşları ben de merak ediyorum hiç denediniz mi, duruşu tok m?
surass Zrrnyntr bende hiç kullanmadım pamuk kraşta, jazz da almayı düşünüyorum işte. Jazz önü yuvarlak duruyo mu?
Mom7856 surass Medine ipeği kullanıyorum ama gerçekten günlük olarak hiç olmuyor çok aşırı sıcak penye şal almayı düşünüyorum
Zelisblt surass tarzımeşap sayfasından sipariş etmiştim canım, çok memnun kaldım. Bi yıldır başımdan indirmiyorum 😁
Mom7856 surass ince ama işte penye şal kadar değil işte kumaş açısından kalın ve sıcak tutan bir kumaş o yüzden özel günler hariç tercih etmeyin bence
surass https://resimyukle.link/i/CYcsV bunu kesin alıcam diğerlerinden hangisi sizce? @Deletedmom626262 @Demirac19 @Mom084 Muhammed_Arel02 @annesinin_kizi @Zelisblt @Zrrnyntr @Hotic @tontisbebegim senem9 Tugba6336 @AgentMom @Splash-Splash-Love @
annesinin_kizi surass ben eşarpcı da çalıştın tüm markaların kumaş adlarını biliyorum Günlük kullanım ve ütü istemeyen bir şal sa kesinlikle pamuklu Bende her kumaş var sadece pamuklu kullanıyorum Özel bir gün olur sa ipek yada Medine ipeği kullanıyorum