Hazal11 Kızlar bebeğim 22 günlük meme mama olarak gidiyoruz ama doymuyor memeyle mama veriyorum 60 Ml veriyorm daha yükseltmeliymiyim daha yüksek veren varmı
Yagmurtekin Hazal11 benim bebeğim de 22 günlük, çişi gayet normal ama doymuyor gibi sürekli saldırıyor ağlıyor 😅 biz 10 günlükken 60 veriyorduk şu an 90 bazen 100cc içiyor, ki emziriyorum bir de
Ogulcan Hazal11 canım her bebek bir olmaz 60 cc yetersizse 90 cc verebilirsin benim oğlum maması bitip biberonu ağzından alınca ağlıyordu ben öyle anladım yetersiz olduğunu doktorum 90 cc verebilirsin demişti benim sütüm çok azdı sağınca 30 cc anca çıkıyordu
Melissara Hazal11 bende hem emzirip hem mama veriyorum 2 ay 3 günlük oğlum 60 cc veriyorum bence memeyi daha çok emmeli 30 cc verdiğim bile oluyor yükseltirsen memeyi bırakabilir canım. Öğlen 30 veya 60 cc gece yatarken 60 cc veriyorum . Mama içmeden uyumuyor ağlıyor ☺️
Hazal11 Yagmurtekin aaaa 90 100 veriyormusunuz evet bende meme veriyorum ama doymuyor gibi sürekli ağlıyor meme yada mama istiyor gibi
Titizannee Yagmurtekin bizde de aynı sorun var sanki 2 biberon bile versem doymayacak gibi ama ben 2 buçuk olmasına rağmen 90-100 cc veriyorum emzirmeyle birlikte ve günde en fazla 3 kere mama veriyorum.Her ayın bir ölçüsü var fazlasını verirsek obezite sorunu oluşmasından korkuyorum midesini büyütüp 🤷♀️
KevserKaan Yagmurtekin siz çocuğu gaz kolik mi yapmaya çalışıyorsunuz 🙄 gazı olduğu için sürekli emme istegi oluyo bebeklerde ve ağlaması. Korktuğu içinde ağlıyorlar. Şuan kızım 2ay 28 günlük ve 90ml iciyo bazen 120ml iciyo ve 2ile 3 saat arasında veriyorum.
Merve_gcl Hazal11 gazı olabilir mi acaba canım gazı olan bebekler öyle yapar genelde 60 cc yeter fazla bile gelir
Yagmurtekin Hazal11 evet doktorumuzun takibiyle veriyorum ama çok sık değil genelde günde 2 bazen 3 sefer mama veriyorum
Yagmurtekin Merve_gcl en son kotnorlünde 3.500 şu an ne kadar bilmiyorum, bizde kan şekeri düşüklüğü var sanırım doktorumuzun takibiyle veriyorum
Hazal11 Ogulcan sütüm var ama yetersiz sanırım ağlıyor doymuyor ve uyanıyor 60 cc verdiğimde 1 saat sonra uyanıyor yine istiyor emmek
Titizannee Ogulcan emzirme danışmanları sütün miktarı için sağılan süte bakmayın diyorlar canım.Bebeğim emmesiyle sağma miktarı bir olmuyormuş,bazen sağınca hiç sütü gelmeyen annelerin emzirmeyle çok güzel beslenen bebekleri olabiliyormuş
Cgdmltr93 Hazal11 gazı vardır açlıktan değildir gazı olan bebek sürekli emmek ister. Sğrekli mama vermeyin mama verdikçe gazı artar
Ogulcan Hazal11 emmek istemesi seni istiyor olabilir canım sağma şansın varmı ona göre ne kadar sütün geldiğini bilirsin
Yagmurtekin Titizannee bende ondan çok korkuyorum, doğdunda çok zayıf bi bebekti, sarılık da vardı çok şükür 10 günde atlattık sarılığı doktorum saat başı uyandırmana gerek yok ne zaman uyanırsa o zaman ver dedi genelde 2 saati buluyor uyanması
Ogulcan Titizannee yok biliyorum canım ama fikir olmuş oluyor benim oğlum artık süt gelmeyince sinirleniyordu açlıktan sonra dediğim gibi sağdık 30 cc çıkıyordu oyüzden
Yagmurtekin KevserKaan evet öyle yapmsya çalışıyorum 😅 bebeğimde henüz gaz sıkıntısı olmadı şükür, doktorumuza sordum, doktor kontrolünde veriyorum, günde 2 ya da 3 sefer mama veriyorum kalanı anne sütü.