minikyavrumm AslanUras07 âmin hepimizden bizde bayburttayiz :) aslen bayburtluyum ama burda büyümedim bizde tayinciyiz bayburtta ne tarafta oturuyosunuz merkezde mısıniz biz emniyet müdürlüğünün o tarafta oturuyoruz
Miracinannesi0 minikyavrumm yaa bayburttan birilerini görmek ne güzel bende burda yaşıyorum memleketim burası değil ama keşke tanissak konuşsak diyor insan bazen
minikyavrumm AslanUras07 eşiniz görevden gelince dönersiniz o zaman öğrenirsiniz zaten bük bi şehir değil singahi biliyorum :)
AslanUras07 minikyavrumm Aynen küçük bir yer.. Bende merkeze yakın oturmak istiyorum yada kışlaya yakın hayırlısı bakım.Tanistigima memnun oldum. Geç yazabiliyorum kusura bakmayın hem 1,5 yaşında oğlum var hemde 30 haftalık gebeyim fırsat buldukça bakıyorum
minikyavrumm AslanUras07 bende memnun oldum saglikcakla gelsin bebisiniz küçük prense de Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
AslanUras07 minikyavrumm Amin cnm teşekkür ederim Rabbim hepimizin evladını korusun sağlık sıhhat versin
Annecik60 AslanUras07 merhaba ben de Bayburt’ta üniversite okudum 5 yıl kaldım çok güzel samimi bir şehirdir hala özlüyorum. Genellikle her yer birbirine yakın olduğu için çok fazla sorun olmuyor çok çabuk alışırsıniz zaten. Sadece soğuğu biraz sıkıntı baya sert bir kış geçiyor 😊
Miracinannesi0 Annecik60 bayburtu beğenen sayılı insanlarda siniz 😂 genelde küçük olmasindan ve fazla gidilecek yer olmamasindan şikayetçi herkes
minikyavrumm Miracinannesi0 tanışalım valla ama benim bebiş küçük 8 aylık olcaz soğuk havalarda dışarı çıkmıyoruz arabamız da yok size uygunsa ben beklerim hep evdeyim zaten
Annecik60 Miracinannesi0 soğuk dışında gerçekten seviyordum eşimle üniversiteyi orda okuduk orda tanıştık hatta gidip ziyaret etsek bile diyoruz. Göreceli tabi sevip sevmemek ben küçük yerleri daha çok seviyorum gezmeyi seven kişiler için pek cazip gelmeyebilir hak veririm 😊
minikyavrumm Miracinannesi0 singahta tanıdıklarım oturuyo ben emniyet müdürlüğünün arka tarafında oturuyorum tanışırız inş:)
Miracinannesi0 minikyavrumm ben singahta oturuyorum uzungazide 2 yıldır burdayım gelin geldim İzmit’ten