Best11 Merhabalar. 7 gün önce doğum yaptım. Bebeğimin kafası arkaya doğru sivri yani uzun Bu düzelir mi yoksa böyle mi kalacak?
Rabia83 Best11 düzelir kuzum hiç panik yapma sağlı sollu yatır. Yeğenimin öyleydi düzeldi ben de kızıma düz lafa yastığımı aldım önlem olsun diye onda yatırmıştım
Vildan2334 Best11 benimde oglum öyleydi bende cok kafama takiyordum hatta yastik bile almıştım ama 2 aylikken gecti cok sukur yastikta kullanmadık bu arada
Ayazefem Best11 Normal doğum yaptım . Benim oğlumun da sivriydi doktor yanındayken uyanık olduğunuz zaman düz yatırın başını demişti . Kusma vs de sıkıntı yaşanmasın diye . Oğlum 23 günlük oldu kafasını yusyuvarlak şimdi şükür sivrildik gitti
Merve-HanifeDuru Düzelir zamanla tülbentle sarın kafasını hep aynı yöne yatırmayın her uyandığında yatış şeklini değiştirin muhakkak
Best11 Merve-HanifeDuru öyle yapiyorum kafama taktım biraz annem de düzelir dedi ama işte ana yüreği. Yüzü kücük kafası tuhaf duruyor🤨
Best11 Rabia83 düz kafa yastığını ben de düşündüm ama doktora sormadan da kullanmak istemiyorum inşallah gidince soracağım. Teşekkür ederim 🙏🏼
Merve-HanifeDuru Siz benim kızı görseniz ☺️ Sol alnı şiş gibi sağ tarafta içe doğru hafif düzeltmeye çabalıyorum doktora göstereceğim bakalım ne diyecek 😊Best11
Merve-HanifeDuru Hayır canım öyle değildi futbol topu gibi yuvarlaktı gayette düzgün şekilde yatırdım ama yumuşak ya dokusu daha ne kadar özen göstersemde bu şekilde oldu 🙁Best11
Best11 Merve-HanifeDuru evet hassas olduğu için şekli bozulabiliyor umarım düzelir insan kafasına cok takıyor :(
Best11 Ayazefem normal doğumda öyle sivrilmeler olabilirmiş düzeliyormus. Ama benimki sezeryan yani kafasının yapısı genetk böyle mi diye düşünüyorum. Ben de sırt üstü yatırıp kafasını düz tutmaya calişiyorm ama hep sağ veya sola ceviriyor. Düz kafa yastığı çözüm olabilir.
Duriskonunannesiii Best11 eğer bebeğiniz kanala düşmüş orda uzun süre beklemişse normal doğum olmasa bile kafa yapısı uzun olur ,36. Haftada kanala düşmüştü 38+1 de doğum yaptım o zamana kadar kanalda durduğu için bayağı uzun uzaylı gibiydi 😬
Best11 Duriskonunannesiii oh şükürr insallah benimki de öyle olur :) yoksa yüzü kücük yuvarlak kafası sivri ve tepecik gibi duruyor yukarı doğru 😏
Duriskonunannesiii Best11 düzelir merak etmeyin annesi, büyükler yok bağlayalım yok bilmem napalım dediler ben dokunmadım dokundurtmadım da düzelecek illaki
Best11 Duriskonunannesiii hahah ben de şuan uzaylı oğlum diyorum 👽:)) yok kanala girememişti bile. İnş genetik değildir😄
Best11 Duriskonunannesiii bağlamak mii zaten kafası yumusak bağlanmak olmaz. Her kafadan bir ses cıkıyor zaten🧐
2halime Best11 Benimki 4. ayına kadar öyleydi. Sürekli aynı yöne yatirmamaya özen gösterdiğim halde. Bebeğim 8 aylık şu an zamanla düzeldi ama
DaisyMom Best11 bu biraz size bagli siz onlemlerini alin derim.Yegenim 2 bucuk yasinda kafasi yukari dogru hem duz hem uzun.Yuvarlak bir kafaya sahip degil.Ama normal dogumlarda oluyor galiba bu tarz durumlar.
Best11 DaisyMom ben de endişeleniyorum önlem olarak sürekli yatış pozisyonunu değiştiriyorum ve yastık almayi düşünüyorum yeğeniniz için bir şey yapmadınız mi bebekken?