Furug Gizem9565 cukurambar koru-Emil Aliyev..cok ilgili,cok nazik cocuga bile yaklisimi cok farkli. 6.aydan itibaren ona gittik kizim 21 aylik. cok bilgili. canim doktorumuz 💜 Devlet istersen 29 mayis ragip bey
Basakayse Gizem9565 vm medical park zeynep gül hallaçoğlu harika bir kadın 5 kez doktor değiştirdik sonunda kaldık aklıma takılan en ufak soruları bile whatsaptan cevaplıyor çocuğuma zeynep teyzene mi geldin sen diyerek muhabbet ediyor anne yaklaşımı mükemmel
gizemito Gizem9565 Engin Yurdakul medical park batıkent bir de aylin tarcan kendi yeri var tepe prime da
F-Betul Gizem9565 İkisi de özel, ben birer kere gittim acil durumlar için burdan tavsiye üzerine gitmiştim Salman beye; devamlı gitmek için yorum yapamam ama illa yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
Gizem9565 F-Betul bende medikana ali. Şimşek e gittim pek memnun kalmadım bide oranın cocuk bölümü tuhaf geldi bana
F-Betul Gizem9565 Evet her doktor aynı olmuyor ben de koruda çocuk cerrahı bölümünden memnun kalmadım mesela.
Furug Gizem9565 kac aylik ? Bizde cok ugrastik kabizlikla emil hoca hic probiyotik vs vermedi disaridan her mudahalenin sureci hizlandiracagini soyledi. ek gidada ise bol yogurt ve kefir alerjisi yoksa.
Furug Gizem9565 veriyor ve her daim mutlaka donuyor simdilerde biraz yogun eskiden cok cabuk donuyordu..biz saglik sigortasi yaptirdik 15 tl verip gidiyoruz diger turlu pahali biraz sanirim.hastane daha iyi bilgi verir.
Gizem9565 Furug daha 35 günlük önce çok kolay yapıyodu şimdi aynı gaz sancısı gbi oluyo ama kabız olunca kaka sert olur bu öyle değil kolaylıkla yapabileceği Bi kaka kıvamı neden oluyo anlamadım iyi Bi doktor arıyorum özele de gittim ilgili değildi
Gizem9565 Furug şimdi sizin doktora baktım da nette yorumlar da cok güzel ben gecen Bi devlet hastanesine gittim bebeğimin yüzüne bile bakmadı tartıya bile ben koydum ilgi alaka sıfırdı