Tugbaabut Kızım sürekli emmek istiyo çok şükür doyuyo emdikten sonra kusuyo ama yine de emmek istiyo.yemek temizlik hiçbir şey yapamıyorum.Emzik versem bisey olur mu ? Herkes ağız yapısını bozar diyo doğru mu ? böyle de hep emmek istiyo.Beni emzik niyetine kullanıyo.ne yapacağımı bilmiyorum
Alparslantugba Tugbaabut Sen kimseye bakma canım bisey olmaz hic kimseden duymadim emzzik yüzünden bebeginin agiz yapisinin bozuldugunu ben doğar doğmaz hastanede verdim emzigi 😄
tugceo92 Tugbaabut inanın ayni durumdaydım birşey yapamıyordum. Emzige bir şekilde alıştırdım biraz rahat ettim suan kendisi eskisi kadar emmiyor doydumu emzigi verip meme pozisyonunda gezdiriyorum uyuyor uyuyunca yatiriyorum bir sure. Ama tokta olsa emzigide versem koydugum yerde uyanikken 20 dk dan fazla durmuyor hala bazen yemeği kahvaltıyı jet hizi yaptığım oluyor. 3 aylik.
cerenduran Tugbaabut ben doğduğundan beri veriyorum. sadece uyurken verdiğim için gün içinde aramıyor. ağzında bir problem olmadı. bağımlılık durumu da olmadı şuan bıktığı için artık emzik istemiyor hatta.
Deletedmom115 Tugbaabut uzun zamandır oğlum emzik kullanıyor emin ol kurtarıcı gerçekten bir şey de olmaz inşallah merak etme
babyboyege Valla bence emzik kurtarıcı gibi bir şey. Bazı şeylerde ki söylentilere inanmıyorum ben. Ben bebeğime kullanıyorum zamanında bizlere de kullanılmış hiç bir sıkıntı yok çok şükür emzikten dolayı.
Alparslantugba babyboyege İyi yapmissin cnm gercekten kurtarici eltimle ayni zamanlarda dogum yaptik ben emzik verdim diye laf yapiyolardi simdi kendisi cok pisman vermedigi icin keske bende verseydim alistirsaydim diyo sürekli emziriyo wc ye gitmeye bile vakti olmuyo bazen 😁
babyboyege Alparslantugba İşte laf etmesi kolay insanlar için de sonra kendileri aynı lafa geliyorlar 😄😄 gerçekten emzik değil kurtarıcı olmalıymış adı 😊
babyboyege Alparslantugba İşte laf etmesi kolay insanlar için de sonra kendileri aynı lafa geliyorlar 😄😄 gerçekten emzik değil kurtarıcı olmalıymış adı 😊
hellomom Bnde kullanıyorrum. Aynen bni emzik gibi kullanıyordu, benim doktorum emzik kullanmamı söyledi. Rahat ettim. Zaten karnı açsa veya keyfi yerindeyse almıyor. Damak yapısını bozma olayı da 3-4 yasından snra kullanmaya devam ederse olurmuş.
Buharcik Ayy keşke benim oğlum da emzik alsa da kullanabilsem büyük rahatlık 😢 alıyorsa ver bence uykuya geçişte, oyalanma da herşeyde büyük rahatlık.
minikoglusdoga Tugbaabut emzikle büyüdüm 4 yaşına kadar hem de 🙂 ağzım da dişlerim de herşeyim normal çok şükür
Eyeltu Tugbaabut 3 çocumda kullandı emzik yok öyle bir saçmalık 👍 dişleri de ağız yapıları da gayet sağlıklı 👍 İnan rahat edeceksin. Karnının tok olduğundan emin olduktan sonra mızırdanıyorsa hala ver ağzına sen mutlu o mutlu oh mis 😎