seyma_YA OyaGny canım herşeyi alerjiye bağlamamk lazım. pek alerji gibi durmuyor sinek falan ısırmış olmasın ben alerjiye benzetemedim vücudunda da var mı
merll Benim bebeğimdede aynı durum oldu ek gıdaya başladık geçen hafta. 3 gün kuralıyla patates yedi ilk olarak sonra yüzünde bu şekilde kırmızılıklar çıkmaya başladı
OyaGny merll büyük ihtimalle sizin patatese alerjiniz var eğer patatesten sonra olduysa benimki daha 4 aylık farklı bişeyde yemedim hiç olmazdı böyle sabah bi baktım böyle olmuş
Gzmrt19 OyaGny rica ederim canım evet benim bebeğimin süt ürünlerne alerjisi var hiçbir şey yiyemiyorum
fatmaaklccc OyaGny bunlar gecer ya benim bebek dogdugunda cok sivilce vardi burunda sonrwdan yavas yavas bittiler ama bizimkinin yaninda bu bisey degil yani okadar dert etme bence
Nihal85 Ek gida yi metal kasikla verince de oluyor bi de yüzüne degiyorsa yedikleri silmek gerek bazen dis cikarirkende oluyor belki de sicaktan olmus olabilir mi?
OyaGny Nihal85 canım ek gıda almıyor daha eli sürekli ağzında ne buluyorsa ağzına sokuyor ama ilk bebeğim dişi çıkıyor mu belirtisi mi hiç bilmiyorum dün hiç uyumadı