RuzgarMommys Klmm Ben çocuğa verdim kendim cok düzenli kullanmadim ya :))) ama ilk kullandığım dönem farketmisti azalmıştı.hemen. Cinkoyu sirf sac dökülmesine engel olsun diye kullanan yetiskinler de var iyi geliyor yani
Naimenaime Klmm kan tahlili yaptirmadan denemeyin. Hanfendi masallah bilip bilmeden herkese tavsiye ediyor zararli ama…
Naimenaime RuzgarMommys cinkosu yuksek demedim zaten. Hani cinkonun vucutta olmadigindan bahsettiniz ya bende cinko vucutta olculebiliyor fazlasida zarar diye bilmediginiz biseyi ogretmek istedim. Hangi doktormus ayrica cok merak ettim😂
RuzgarMommys Naimenaime Doktorum cok şükür 35 yıllık uzman bi doktor Veriyim istersen bilgi alirsin dicem de randevu bulamazsin 😁
Naimenaime RuzgarMommys ay yok canim almiyim el kadar bebege surekli cinko takviyesi kullandiran doktorun doktorlugundab suphe ederim😂
Zehraayaz Mircet tok kullanıyorum günün herhangi bir saatinde veriyorum az önce icirdim.mesela günde bir kere
Mircet Bkttduha bir ay sonra randevunuz var evet benim kullandığım vitaminlerde 3 4 yaş üzeri diyor ama miktarı azaltıp veriliyor aynı şekilde tarım bakanlığıyla alakalı demisti
Mircet Mini_ka valla normalde 150 gram alıyormuş 1 yaş üstü bebekler aylık kızım 300 gram aldı iki ay üst üste ben direk ilaca bağladım yani
Mini_ka Mircet kaç aylık kızınız. Benimki 28 aylık 11 kiloya yaklaşmış. Balık yağı keçi boynuzu özü iştah açar diye denedim yine yemedi. Kan değerleri de normal. Yemeyen çocuk yemiyor malesef
Mircet RuzgarMommys aynen bana da doktor kullanabilirsin demişti benim de saç dökülmem baya azaldı öbek öbek dökülüyordu 😑😩
RuzgarMommys Mircet Evet hamilelikte duran dökülme emzirme de birden aşırı dökülüyor :/ İyi geldiğine sevindim
Mircet Mini_ka yesin kilo almasın ben ona da raziyim ama yeniyordu hiç bişey memeyi azalttım biraz yemek yerse emziriyorum artik