Merve-HanifeDuru Merhaba Anneler ; Ben d vitaminini kaybettim bebeğime kullanamadım doktorada gidemedim alamadım kaybettiğim günlerin telafisi olur mu 47 günlüğüz şuan ?
Melankoli Merve-HanifeDuru d vitamini için doktora gitmenize gerek yoktu, her eczanede var. Hemen alıp başlayın
Ates_mami Merve-HanifeDuru yarın sabah kalkınca kahvaltı bile yapmayın gidin eczaneden alın. O kadar önemli. 20 gün çok uzun bir süre. Anne sütünden geçmiyor. Şuan çok küçük oldugu için yeteri kadar güneş de görmüyordur. Depoları boş doguyor zaten bu çocuklar. Eksikliği çok tehlikeli.
Merve-HanifeDuru Arkadaşım doktor gözetiminde oluyor diyince gidemedim doktora yarın hemen alayım o zaman paraben içermeyen d vitamini hangisi oluyor bilgi verebilir misiniz ?Melankoli
Minnos09 Ates_mami biz yaklaşık 1 Aydın kullanmıyoruz . Paraben içerdiği için bırakmıştık . Ne olur ki ?
limonlukarpuzzz Minnos09 hepsi paraben içermiyor içeriği temiz olan d vitaminleri var. Pedia d ocean wellcare.. d vitamini eksikligi allah korusun raşitiizme sebebiyet verebiliyor kullanilmaai gerekiyor.
Ates_mami Minnos09 raşitzm başta birçok rahatsızlık. Çok önemli ya. Doktorunuz söylemedi mi. Parabensiz birçok marka var. Mutlaka verin bebeginize.
Merve-HanifeDuru Gaz damlası metsil kullanıcam herhangi olumsuz bir etkileşim olur mu ikisini aynı anda verince ? RuzgarMommys
RuzgarMommys Merve-HanifeDuru Ayni anda derken ? Bence olmaz birbiriyle alakasiz canım zaten d vitaminin olumsuz bi etkisi de yok onu gündüz ver akşam verme d vitamini uyku kaçırabilir. Gaz damlasını da gaz olmasin dedigin zamanlar aksamlari ver mesela.
Merve-HanifeDuru Bebeğim kolik bir sürü şey denedim hafifletemedim metsil önerdiler başlayacağım ikisinide akşam aralıklarla mı vereyim 🙄RuzgarMommys
RuzgarMommys Merve-HanifeDuru Yok D vitamini günde 1 kere gündüz tokken ver. Gaz damlasını da akşam tokken ver bence