Asel10 Serap02 evet rif pansuman falan yaparkende kullanılıyor hatta eczaneye sorarsanız yada nete yazarsanız bilirsiniz muhtemelen bi deneyin pişik falan hemen geçiyor
Serap02 Mevakemaleyna evet yıkayıp kuruluyorum ardından krem bugün farklı bir krem aldım dün travazolu üstüne hafifledi baya
Serap02 ygz08 evet var dün travazol sürmüştür hafiflemiş çok şükür bugün gidip farklı bir krem aldım çok teşekkür ederim bilginiz icin
Serap02 AhmetTugce çok teşekkür ederim açıklayıcı olmuş yazdiklariniz muhtemelen yediğinden kaynaklandi dün çok kötüydü şuan daha iyi yıkayıp kuruluyorum iyice havalandirip krem sürüp öyle bağlıyorum altını inşallah çabucak gecer
Serap02 Asil54 öyle tabiki zaten çok küçükken makat çatlağı için Dr. Önermişti dün kullandım bu sabah daha iyi çok şükür
Serap02 Efsun1 zararından kastım yaşına uygunnolup olmamasıydı aslında makat catlagina iyi geldiyse kanayan yaraya da iyi gelicektir muhakak sormamdaki amaç pisige iyi gelip gelmeyeceğini. Çok şükür yaradı bu sabah daha iyi
Serap02 Xyz26 birdaha kullanmam ya boşmuş gerçekten. Çok daha güzel kremler var gittim bunu aldım çok öneren olmuş diye Allah’tan değiştim bugun
Serap02 Gamzee42 çok teşekkür ederim dün travazol kullandım dahada iyi şuan gidip farklı krem aldım pisigi için sudocreme asla güvenemem bundan sonra
Yahya_17 Serap02 açın hava alsın yıkayın bı ara ıslak mendil falan kullanmayın sonra sdocrem sürün o şekil besleyin ama muhakak yıkayın ve hava aldırın. Beş dakikada olsa birde bez takmadan önce muhakak poposunun kurumasına dikkat edin ıslakken bezlemeyin
Serap02 Yahya_17 öneriniz için çok teşekkür ederim şimdiye kadar böyle yaptım aslında yediği birşey dokundu galiba
Dolunayto Serap02 Serap02 azıcık sürebilirsiniz bana doktor 5 gün günde iki kez az sür demişti pişik mahfediyor çocuğu hemen iyileşir sürün
Minisinannesiii Serap02 hep söylerim arko krem ama tüp şeklinde olandan a101de bulabilirsiniz 2 sürmeye hemen geçiriyo sudokrem bizde de hic fayda etmedi
Serap02 Minisinannesiii birdaha asla almam sudocrem boşmuş gerçekten bu Sabahbaşka krem aldım travazol baya azlaltmisti çok teşekkür ederim
Minisinannesiii Serap02 aklınızda bulunsun arko da çok işe yarıyo benim bebegin de kanamıştı küçük küçük 1 sürmeye iyileşti çoksa 2 3 sürmeye geciyo
ekmek-arasi Serap02 islak mendil kullanma kullanacaksanda yika onu suda her altini actiginda ole kullan ve cis bile yapsa yika o bolgeyi sudocrem en ince tabaka halinde her 2 bezde sur geciyo o zaman bizimde ole oldu gecirdik sukur
Momsmom Serap02 mavi macir kremi surdum ben anca oyle gecrdm kaniyodu bzmkide. Hic bi kremden fyda goremedm hametan mustela bepanthol madecassol trysd penaten hic bri ise yaramadi . En son macir kremi surdum o gecrdi