Serap02 zynpzumra12 aslında bize hametan Bepanthol iyi geliyordu onlarda bitmiş travazol olunca onu kullanmak zorunda kaldım
yenidoganhemsiresi Serap02 trosyd krem günde 2kez 7gün boyunca, hamazinc krem günde 3kez 10gün boyunca kullanabilirsiniz. Travazol trosyd yerine olabilir fakat 5 günü geçmemeli 🙋♀️
yenidoganhemsiresi Serap02 trosyd krem günde 2kez 7gün boyunca, hamazinc krem günde 3kez 10gün boyunca kullanabilirsiniz. Travazol trosyd yerine olabilir fakat 5 günü geçmemeli
5Drykuzusu1- Serap02 klasik Arko krem sür hemen sabaha geçiyor ben mantar kremi falan hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı doktorun verdiğimilaçları da denedim onlarda işe yaramadı arko krem sabahına geçirdi
Elifsu60 Serap02 bende normalde sudocrem kullanıuorum ama pişik kanayınca fayda etmedi bebek pudrası ile geçmişti
Serap02 Elifsu60 sudocrem boşmuş bunu anladım birdaha asla almam önemli olan ciddi pisige iyi gelmesiydi onuda başaramadı bugün gidip güzel bir pişik kremi aldım
OyaGny Serap02 sür canım bişey olmaz bana da doktorum demişti hatta bepanthol ile dönüşümlü kullan diye travazol çok etkili çocuk kötüyse sür tabiki benim oğlum 2 aylık belki de daha küçüktü sürdüğüm de
Srphnm Serap02 yok olmuyor ben de çok döktüm ve sürekli yıkayın ve bize Sebamed çok iyi geldi Allah yardımcınız olsun
Asel10 Serap02 çok geçmiş olsun ya benim kızımında kanıyordu kıpkırmızıydı arkadaşım kırmızı iğne rif varya onu sür dedi denedim ve bişeyi kalmadı kızımın çok şükür inanın faydasını göreceksiniz
Serap02 Mevakemaleyna evet yıkayıp kuruluyorum ardından krem bugün farklı bir krem aldım dün travazolu üstüne hafifledi baya