bir_pasa_annesi Serap02 ben doğdu doğalı kullanırım öylr bir durumda bir zararını görmedim cnm pişiğe bire bir
Defnesivri Serap02 lansiloh gögüs ucu kremi kullan . Benim kızımın geçmek bilmeyen pişiğini bu kremi geçirdi.
neslihan-87 Han30 Rica ederim deneyin ben bu zamana kadar boşuna sürmüşüm diyorum.İnşaallah sizinde olmaz
GiybetReis Serap02 bebeğin altını bol bol havalandırın hemen bezi sarmayın. Birde hangi bebek bezini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bu süreç geçene kdr prima premium care kullanın isterseniz. Emiciliği aşırı kuvvetli.
Serap02 GiybetReis sık sık degistryrm şuan altını sleepy kullanıyorum en başından beri suyla yıkadım kuruttum krem sürdüm öyle bagladim
Hira34 Serap02 rica ederim sürdüğünüz zaman biraz öyle bırakın hemen altini bağlamayın emsin krem etkisini görürsünüz allahin izniyle
iki_prenses_annesi201 Serap02 cnm sana madecassol önerrm özeldeki doktr önermişti bize 3 gne iyileşti sayılr 😊 derisi açılmş kanıyodu yani bzmkinde
GiybetReis Serap02 krem sürmemek gerekiyor pişik yoksa sürekli. Geçince bir daha sürmeyin isterseniz. Doktorunuzada danışın oda bunu söyleyecektir.