Ulkugokturk51 Anne4 dişten cnm ben 2 kere doktora götürdüm öyle dediler 1 hafta içinde dış çıkarmıştı 3 4 gün sürmüştü vücudu yüzü normal tam kafası yaniyodu resmen 39 filandı diş çıkarken bebeklerin kafası ateşlenirmiş☺️
Anne4 Ulkugokturk51 bnmkinde bayadir var ya🙄 alindan ates cikmiyo diye endise etmemistim ama doktora sorcam bi dahaki sefer
mutlukalp21 Ulkugokturk51 aaa bende havalar ısındığı için ateşi yok ama kafası yanıyor diyordum. 5 aylık dişi çıkar mı 🤷♀️
Astadavistabeybi Anne4 bizimki kulak arkasını da kaşırsı orta kulak iltihabı nedeniyle kulak zarı delinmiş tedavi bugünlerde bitecek inşallah sizinki böyle birşey değildir
Ulkugokturk51 Anne4 distir büyük ihtimal inşallah biran önce çıkarır rahatlar cnm😘benimki öyle rahatlamıştı
Ulkugokturk51 mutlukalp21 distir cnm benim 4 ay 1 haftalıkken patlattı rahatladı dışı cnm ondan önce hep kafası yaniyodu vücudu normaldi
Glsmmmmm mutlukalp21 biz 4 böuk aylıkken çıkartmaya başladık şuan 7 aylık olacak 5. Dişimizi bekliyoruz
Yigit_pasam Anne4 bizimkininde kafası sıcak.ozellikle uyumaya çalışırken terden su gibi oluyor saçları.8 ay a yaklaştı diş çıkarıyor o yüzden mi acaba
Anne4 Yigit_pasam valla hc blmyrm🙄 gun icinde ara ara oluyor. cozemedim. acaba ateş düşürücü verilmeli mi. ya da baska seyler
Angel_45 Benimki bir yaşında hep öyle bakıyorum yanaklar normal vücut normal telaslanmiyordum kan basıncından dir diye ama şimdi okuyunca bı telaş yaptim
mutlukalp21 Ulkugokturk51 ağzına baktimda köpek dişlerinin olduğu yer beyaz ön dişlerde bişey yok ilk ön diş çıkmaz mı ben öyle biliyorum ama
Elif2409 Ulkugokturk51 peki kaç günde patladı 😬 bizimde geceleri huzursuzluk var kafasını elledm ateş içinde korktum diğer yerlerinde birşey yoktu. Sebebini anlayamamistim
Ulkugokturk51 Anne4 ben biraz parol ağrı kesici veriyorum hem ısısı düşüyordu hem ağrısı azaliyodu cnm