Deletedmom5284 Mehmetereninannesi canım naptın kaç kilo çıktın ben regl oldum bide nezle olmuşum 74 üm şuan hala 😁
MrvNyzDua65 Narin9 anam herifler her konuda şanslı Ramazanda o kdr tatlı yedi ama bnmle yaptığım diyeti yaptı o 10 kilo verdi bn 2
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc kızlar birçoğumuz 11 Mayıs Cuma günü basladık ama forum dA yeni görüp katılanlarda var şimdi herkes güncel kilosunu yazsın ve zayıflamak İÇİN leslie haricinde neler yapıyorsa onu yazsın ben 11 Mayıs dA basladım diyet + 45 dk yürüyüş + 30 dk Leslie yapıyorum 21 Mayıs günü herkes … kiloydum şimdi … kiloyum diye tekrar bu postun altına yazsın 😁 herkese şimdiden başarılar diliyorum sizden ricam postu takip edip her gün Leslie yaptıktan sonra o günün tarihini yazıp bugun Leslie yapıldı ✅yazsın (13 Mayıs leslie yapıldı gibi )
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba kuzular tartı gününe az kaldı ne durumdasınız devam ediyor musunuz sizden ricam devam ediyorsanız yazmanız ve tartı gününe kadar tartılmamanız Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc
Mehmetereninannesi Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc
marscicegi Mehmetereninannesi bende varım ya, zaten yapıyordum ama öyle grup şeklinde daha motive olurum herhalde,😂92yle başlıyorum 😂
Mehmetereninannesi Babe tiroid değerlerine baktırdın mı canım benm de kilo vermem zormuş tiroid yüksek cıkıyo
Adababy Mehmetereninannesi 2 gündür yapıyorum 65.5 kg ile başladım bugün tartıldım 65.00 olmuşum 😄 diyette yapıyorum yanına 😄
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba yeni postta devam ediyoruz postu görüp takip edenlerin bsey yazmasına gerek yok sizde durumlar neler kızlar bu post altında on gün önceki ve şimdiki kilonuzu yazıp devam edebilirsiniz her gün posttaki yarım saatlik leslieyi yapıp yapıldı yazmanızı rica ediyorum birlikte zayıflayalım ✅😊 Derenasli mombeto Elissa_S Narin9 Babe Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc KiMdirBu Deletedmom5284 Bensum Bensum Baliminannesi Oglusum5357 Mrybtl Ela85 Snglklc Elzemmom Nurr89 Birprensannesi12 Lilaseker Aslan-123 tatli_kelebek aycavc theAna Ceyo0666 Ruveydaazra Duru2819 tontisbebegim Mom7262 Derenimomteacher Premature mertbebekkk Zeynepkfa Ronam Cinarhuseyininannesi Volmine FirdevsNeva Byn87 Med
marscicegi Mehmetereninannesi 1.70 ama veririm biliyorum vücudumu, sporun üstüne Bi dusebilsem😂yaş 25☺️
neslihan-87 Mehmetereninannesi Ben geçen hafta diyete ve leslie başladım ve 3 kilo verdim☺Ama bende varım çünkü vermem gereken kilolarım var daha
Mehmetereninannesi 1prens_2prenses bugun başlayalım o zaman Bkrmn17 neslihan-87 ilk leslie yi bugun baslayalım o zaman
marscicegi Mehmetereninannesi evet ya haftaya kim napmis bakalım, böyle böyle gaza gelir yaparım 😂aslında terzi mezurelerinden alıp bedenimizi olcsek asıl orda doğru sonucu götürz🥴
1prens_2prenses Mehmetereninannesi ramazan dan once yapmıştım 20 günde 5 kilo verdim ama sonra motive olamadim
Mehmetereninannesi marscicegi aynen haklısın da bende yok maalesef bende göbek ve kalça da 11 kg yağlanma var bugun diyetisyen e gittim 😱