Baliminannesi Mehmetereninannesi internetim yoktu yazamadım yaa, leslie+diyet devam hergün yaptım yarın tartılacağım♥️
Mavikelebekkk @Mehmetereninannesi bugünki lesliede yapıldı 💪🏻 Yarın tartıda güzel sonuçlar umudu ile 🥰
Ruveydaazra Mehmetereninannesi canım ben bu hafta pek aktif olamadım bazı nedenlerden dolayı yarın tam gaz başlıyorum İnşallah beni de unutma sabah tartılıp yine yazarım
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi dün yapmadim izin gunumdu 😅 ama bi o kadar hareket edip bi hayli yoruldum 🤭Bugun gune zinde baslamadim cok yorgun ve uykusuzum ama gunun ilerleyen saatlerinde 15 dk lik bile olsa yapicam 😍 yediklerime dikkat etmek istemiyorum 😟 farkettimki sütüm azaliyor 🙄 sadece porsiyon kücültüp leslie ye devam 😟
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi aranıza katılalı 5 gün oldu bugün sizin tarti gününüz size ayak uydurdum bi daha sizin gibi 10 güne bir yaparım inşallah ve ben 77.35 ile geldim aranıza 76.35 ile devam ediyorum 💪💪 5 günde 1 kilo
Prensinannesii 100 e yakındı m başladığımda bu sabah 96.9 gördüm Bi hafta bile olmamıştı çok mutluyum fevma edeceğim inşallah