Mavikelebekkk @Mehmetereninannesi bugünki leslie de yapıldı 💪🏻Her ne kadar kızım bugün bi tane durmasada 😔
Blackcloud Birazdan leslie 3 mil yapacağım inşAllah, tarçınlı ve hindistan cevizi yağlı türk kahvemi içtim.
Nevanin_annesi Mehmetereninannesi ya ben leyli yapamam 30 dk cok 😂😂 benim boyum 165 kilom 56 4 kilo versem tamam oluyor ama nasıl vericem. Şekeri bırakıyorum dediğim gün kocam eve dondurma helve ne varsa doldurdu. Bugün en azından şekerli olan herseye son vereyim en az 2 hafta
Blackcloud Mehmetereninannesi Sağol canım, leslieyi yapıyordum son 17 dakika kaldı bitmesine bebeğim uyandı terlemiş üstünü falan değişiyim devam edicem hemen.
Mehmetereninannesi Blackcloud dün ben de akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım hissettim 45 dakikalık yapıyorum ben de bugün
Mehmetereninannesi Kızlar yorumu görenler cevap versin lütfen 21 Haziran tartı günümüzü ayrı posta mı paylaşalım yoksa bu post altına devam edelim
Mavikelebekkk Mehmetereninannesi canım bana kalırsa ayrı post olsun katılanlar belli olur tabi bu benim fikrim arkadaşların düşüncelerinede saygı duyarım 😊
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi hızımız alınmadı bugün bi 3 mil daha yaptım 💪💪 çünkü misafirim vardı akşam yemeğini bol bol yedim Allah affetsin 🤭