renkliruya Mehmetereninannesi şişe hep gözümğn önünde zar zor 2 litre içiyorum vslla.. ne kadar zorlasam 3 ü bulmaz.. 🙄 2 litreyle idare edeceğim artık.. lesliyi hep 30 dakika mı yapıyorsunuz..
Oglusum5357 Mehmetereninannesi ama çok hastayim yaa ayıp bee bu kadar da hızlı olrmu zaten zor nefes aliyom🤣🤣
KiMdirBu Mehmetereninannesi Gözümde çok büyüyor o kadar kilo nsl gider diye başladık Bi yerden inşallah çok zorlamadan hedifime ve hedeflerimize ulaşırız ❤️ önce yavaş yavaş Bi sıcak basıyor 😅 sonra terledim tabi
elif_07 mombeto yaparken yoruluyor musın peki? Ben hiç yorulmuyorum. Boşa vakit harcıyormuşum gibi hissediyorum. Gün içinde ı kadın gibi sürekli yürüyorum zaten.😂
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc kızlar birçoğumuz 11 Mayıs Cuma günü basladık ama forum dA yeni görüp katılanlarda var şimdi herkes güncel kilosunu yazsın ve zayıflamak İÇİN leslie haricinde neler yapıyorsa onu yazsın ben 11 Mayıs dA basladım diyet + 45 dk yürüyüş + 30 dk Leslie yapıyorum 21 Mayıs günü herkes … kiloydum şimdi … kiloyum diye tekrar bu postun altına yazsın 😁 herkese şimdiden başarılar diliyorum sizden ricam postu takip edip her gün Leslie yaptıktan sonra o günün tarihini yazıp bugun Leslie yapıldı ✅yazsın (13 Mayıs leslie yapıldı gibi )
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba kuzular tartı gününe az kaldı ne durumdasınız devam ediyor musunuz sizden ricam devam ediyorsanız yazmanız ve tartı gününe kadar tartılmamanız Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc
Mehmetereninannesi Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc
theAna Mehmetereninannesi ben de 57 kilo olmuşum göbeğimden kurtulmak istiyorum. Gün içinde oğlumla yürüyüş yapıyoruz bu videoya da başlamaya çalışacağım istediğiniz sonucu alırız inşallah 🙏🏻 😍
Cemreninannesi11 Mehmetereninannesi bende başladım 82 kiloyla 27 yaşındayım ama sezeryan doğum yaptım 22 gün önce o yüzden kendimi zorlamadan 15 dk olanı yapıyorum sabah akşam
esrarslan Bende varımm 😅 kilo 72, boy 1.58 önce 65 sonra 60 olmak istiyorum 😍 diyette yapıyorum tabii pazartesi başlamıştım online diyetisyen ile bakalım pazartesi tartı günüm 🤦🏻♀️😅
FeryalsMom Mehmetereninannesi bende varım 🤗 bugün başlayacağım bende akşamları yapacağım bebe gece uykusuna geçince 😂araştırmalarım sonucunda ekstra bir de chloe thing in 25 günlük challenge ını yapmayı planlıyorum tüm vücudu çok güzel inceltiyor yapanlarda gördüğüm kadarıyla 🙈 hadi başlayalım 💪🏻 yaş 26 kilo 69.3 boy 1.64
FeryalsMom Mehmetereninannesi bacak inceltme karın kası kalça falan her şey için video çekiyor. Mesela karın için 2 haftalık program veya 25 günlük bacak inceltme programları falan var bir incele bence ben baya beğendim 🤗 hem spor sonrası esneme hareketleri videoları falan da var.videoları maksimum 15-20 dakikalık falan gördüğüm kadarıyla. Kendi sitesi de var internete yaz direk chloe ting diye yada YouTubeda da kanalı var. Gir incele programlarını günlük maksimum 50 dakikalık falan program belirliyor.yapman gereken videolar var günlük bence daha motive edici. Ve gerçekten programları uygulayıp tüm vücut incelme sağlayan çok kişi gördüm.🤗
Cemreninannesi11 Mehmetereninannesi evet o yüzden 15 dk başladım salı günü başlamıştım bakalım sonuç ne olucak 🙂