Ezgim1 Bebeğim 2 aylık , anneeee diye bağırıyor resmen 3 . Oldu bugün sizinkiler ne zaman anne dedi 🙊🙊🙊🙊❣️
Waris Ezgim1 benim de kızım sanki öyle ağlıyordu🙈☺️ şimdi 9 aylık baba diyor ama anne kavramı daha oluşmadı ne yazık ki🤣
Bulutbey Ezgim1 yani ilk zamanlar bazı seslerini bazı kelimlere benzetmemiz çok normal. Oğlum ilk “lamba” dedi kaç aylıktı hatırlamıyorum. Şimdi 18 aylık baya kelimesi var.
GoGirl Ezgim1 o aylarda bu benzetmeler cok normal baya da benziyor diyorlar ama ilk kelimesi icin biraz vaktiniz var 😊
neslihan-87 Ezgim1 ilk aylar oğlumda anniii diye ağlardı bilinçsizce☺şuan 8 buçuk aylık anne diyor bilinçli ama farkındayım
Zelisblt Ezgim1 kızım 2 aylık iken tek anladığı uyumaktı, evt arada ses çıkarıyordu kendi sesini keşfettiği için. Muhtemelen bebeğinde sesler çıkarıyor ve siz anne dediğini düşünüyorsuz ama öyle değildir öyle olsa dahi bilinçli yapmıyor 😶
Zelisblt Zelisblt Bu yazdığımı okumadınız herhlde, güzelce yazdım bilinçsiz bi şekilde sesini keşfettiği için ses çıkarıyor ve siz yanlış anlamış olabilrspnz 🤷♀️ daha ne yazabildim Zelisblt . Muhtemelen bebeğinde sesler çıkarıyor ve siz anne dediğini düşünüyorsuz ama öyle değildir öyle olsa dahi bilinçli yapmıyor 😶
Zelisblt Ezgim1 evet canım bnmki norml olan, senin ki 2 aylık kitap okuyordur bismillhaırrahmanirrahim 😅😅😅
Ezgim1 Zelisblt hanımefendi , normal olan ben ve çocuğum olmalı ki , profilinizdeki tüm tartışmalardaki cevaplarınız ya dalga , ya espiri , tabi ( size ) baki olan zekanız ile .. bu yüzden seviyemi daha da düşünemeyeceğim .. saygılar 💋💋
Zelisblt Ezgim1 eminim öyledir, vesselam 🌼 Birde merk edip üşenmeden okumuşsun profilimi teşekkürler ❤️
haziranin25i Ezgim1 benim kızımda öyle ağlıyor yada sesleniyor ya ben benzetiyorum ya öyle algılamak istediğim için öyle algılıyorum. İlk kelimesi için 2 ay çok erken kuzum. 💜