Serap__ Helbest49 Gerçi 0-6 ay etiketi var 2020 aralık yani. Benim burada işim olamaz 2019 Aralık benim kız 😅🤭
Helbest49 Serap__ masallah buyumustur Allah bagislasin tecrubeli anne olarak bize yardimci olabilirsiniz vaktiniz varsa tabi 😊
Kuzum2122 Aralik bir bizimki ama diş henüz yok ki erken degilmi. Genel durumumuz berbat artık uyku yok, oyun çok, bırakıp yerinde duracak çocuk değil, saç çekme çok varda var yani
Helbest49 Kuzum2122 benim oglum asiri huzursuz gece gunduz agliyor 5. Ay Atagida olabilir ama erken dis cikaran cok bebek var canim
Serap__ Helbest49 Çok çok teşekkür ederim canım benimmm 🥰😍❤️ sormak istediğin varsa sor tabi elimden geldiğince yardımcı olmayı kendime borç bilirim ☺️ Benim cadı 18 aylık oldu. Bunlar iyi günleriniz kızlar emekleme ve yürümeye başlasınlar 5 dakika oturamayacaksınız. Hele o 1 yaş sendromu aman Allahım inat öfke istediği olmadığında yere yatıp ağlama evreleri varya sabırlar diliyorum
Bgmtncr Aralik 18 oglum 5 ay 24 gunluk 5 aylik oldugu gun alt disi cikti bir iki gun sonrada oburu cikti 3 4 gun ara verdi cok iyiydi derken tekrar salya cogaldi disi kasinmaya basladi ustler geliyor simdide ama daha gelemedi bekliyoruz
Helbest49 Bgmtncr masallah inci gibi disleri olsun insaAllah biz de aralik 17 asiri huzursuz altlari beyazlasmis ne zaman cikar tahminen 😊 1 hafta oldu gece gunduz yuzunu ovusturtor salya akiyor kulagini cekiyor
Elmass1 Bgmtncr oglumda Aralık 18 😊 ama diş yok ek gıdaya tam 6. Ayda mi baslayacaksiniz ve neyle baslicaksniz
Bgmtncr Gogsum kollarim morluk icinde sürekli vuruyor emerken 😁 yerinde hic durmak istemiyor surekli kucakta gezsin disi ciktigi icin isirmalarda basladi ek gidaya yavas yavas gectik zaten kilo alimi yavas diye oyle iste
Bgmtncr Helbest49 canim altlari cabuk cikti sanki bi sure huzursuzluk oldu ama ustler daha zorluyor altlari cabuk çıkarır bence 1 haftaya falan cikar insallah saglikla bende iste ek gidaya kabak haslamasiyla basladim havuc patates yogurt uc gün kuralina cok uymadim acikcasi gunluk verdim
Helbest49 Eymen14 insaAllah en kisa surede cikar canim nasil olmus tam olarak ben de merak ediyorum acaba nasil olunca patliyor
Helbest49 mombeto huzursuzluk ne kadar surdu patlamadan once bir de geceleri uykudan uyanip agliyor muydu
Helbest49 Serap__ Cok sagol canim ya masallah prensese valla bu dis bizi perisan etti asiri huzursuz surekli agliyor gece uyaniyor agliyor surekli yuzunu ovsuturyor kulaguni cekiyor alt kisimlari beyaslamis nasil oluyor surec ilk olunca bilemiyorum
fanatikfenerli Serap__ 1yaş sendromu aman Allahım kendimi atmak istedim biyerlerden bizde 23ünde 18 aylık olacağız 🥰