_ulku_3558 Ayemta verilir tabi once sade deneyin sonra icine patates kabak havuc vs denediklerinizi ekleyerek devam edersiniz
Eymenduygy Ayemta patates, havuç, kabak, yeşil sebze, 1kaşık kırmızı mercimek, az suyla haşlayıp içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ediliyor ☺️ Maksimum 100cc çıkabilirsin demiş listede 👍🏻
Durukusunannesii Eymenduygy tuz ve şeker bende vermıyorum ama doktorum domatesin suyundan ver dene alerji yapmıyosa tattır hep dedi şükür kıızımın hiçbseye alerjsi cıkmadı o konuda rahatım bide Gaz problemi yaşamadık biz oyüzden bu gaz yapar şu gaz yapr diye takmadm hıcw
Ayemta ayseguldogan curly_mom TospikOglusum TospikOglusum mirayilknurtolga Waris Uzaymekiii antropologanne antropologanne Efemm Portakal turansmom Durukusunannesii Sagoln kizlarr Yanitiniz icin yedirdim Ve yedi cok sukur.problemimiz blendrmis sanirim blendrden gecirince yedi diger corbalarida gecirmem gerek sanirim
turansmom Ayemta 7 aylık salçasız mercimek veriyorum ben, normalde 8.ayda başlanıyor zaten verebilirsiniz
Portakal Ayemta yiyebilir tabi mercimek hiç tuketmedi mi bu zamana kadar. Yeşil mercimek yemeği falanda yapın tuketsin bol bol
antropologanne Efemm Bir an annem sandım şu yorumunuzu🙈😂😂 Daha az önce kendisi aynı cümleyi kurduda😂😂
antropologanne Ayemta Benim kızım 11 aylık ben yapıyorum haftada bir iki kere. Severek iciyor.Sizde yapabilirsiniz🍀
Efemm antropologanne ama oyle canım 😂 bizzat sahit oldugum seyler var o yüzden yemeklerini hiç seçerek vermedim illa bu olcak şu olcak degıl iştahsızlık hiç gormedim bu zamana kadar😎
Uzaymekiii Ayemta ben 7.ayda vermeye başlamıştım içine kimyon atarak verebilirsiniz. 1 yaşında artık gaz çıkarmayı öğrenmiş olmalı☺️
mirayilknurtolga Ayemta ben 7aylıkken başladım vermeye. Baharatsız sadece kimyon koyarak püre kıvamında yediriyordum. Artık biraz daha kıvamlı baharatlı salçalı falan yapıyorum az kaldı 14aylık olacak.
TospikOglusum Ayemta ver tabi canm ben 8aylikyab beri veriyrm kimyon atbazcik ver gitsin geç bile kalmissin
TospikOglusum Ayemta yeşil mercimek çorbasını,yemeğini yapın verin çok faydalı artık 1yasinda herşeyi yiyebilir
curly_mom Ayemta ben 10.ayından beri veriyorum.. Hatta sarı mercimek de aldım bazen ondan yapıyorum bazen kırmızı 🤗 İçine azcık zerdeçal ve kimyon da atıyorum güzel oluyor👌🏼