Busragokceberra 3children1mom Aradım canım küçük olduğu için birşey yapmazlarmis calpol ver takip et ateşi çok yükselirse getir dedi
3children1mom Busragokceberra Kuzum limonlu su içir sen ic sütünden geçsin. 5 aylık oldu artık kemik suyuna corba yoğurt ver yumurta sarısı eger coronaysa inşallah değildir. Geçmis olsun 🥺
Busragokceberra askbali Ben de bilmiyorum canım biz de şimdi burun akıntısı bitti öksürük var hemşire teyzem geniz akıntısı olduğu için öksürüyor dedi yatarken yan yatır geriye doğru akmasın dışarı aksın dedi.Sende öyle dene bi
askbali Busragokceberra Anladım canım denerim doktor viral enfeksiyon demişti bende dolven veriyorum kaç gündür gece fazla oluyor gündüz daha az neyse de inşallah kısa sürede geçer size de geçmişler olsun🐣🌸
Busragokceberra iki_tospik_annesiii Çok şükür iyi canım ateş yok burun akıntısı bitti ishal de bitti sadece kuru öksürük kaldı
iki_tospik_annesiii Busragokceberra İyi çok şükür kuzum bi kaç güne kdar tamamen iyleşir inşallah 🙏❣️
Elifyor Busragokceberra bizde 5 gün hastanede yattık kızımda İshal kusma ateş vardı kan değerleri çok yüksekti covidden şüphelendiler de şükür değildi ama Malesef rota virüsü olmuş ve bu aralar çok salgınmış bu virüs. İnşallah ne covid ne de rotadır .çok geçmiş olsun dikkat edin hastaneye götürmekte fayda var
Busragokceberra Raymalifalitiko Bende öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz diye sorayım dedim.Tesekkurler canım 🌸
Gozdegemen Biz sabah pozitif olduğumuzu öğrendik 36 günlük ve 30 aylık oğlum var çok korkuyorum onlara bsey olacak diye ayakta da zor duruyorum çok zor bsey 🥺
3children1mom Busragokceberra Tümünü değil tabii 🤭 Yarısını yoğurda karıştır ver. Yada pekmeze yani sulu olsun. Yumurta sarısı biraz kuru oluyor yutamaz