Fhmasyslt Yasemin38 onlari yiye yiye kilo aliyoruz 😀 onlarsizda süt olmuyo eskiden annelerimiz bukadar yemeden sütleri oluyormuş keske bizimde öyle olsa
Yasemin38 Fhmasyslt valla malesef öyle😃Bizlerin şimdi herşeyi kafaya takıp sıkıntı etmelerimiz sütümüzüde herşeyimizide etkiliyor.
Eylultosbik Fhmasyslt Sabahlari yulaf, yogurt, tarcin ve herhangi bir kuru meyveyi karistiriyorum. Hem tok tutuyor hem de sut arttiriyor. Hangisi daha iyi geldi bilmiyorum ama bu kahvalti ve humanayi yaptigimdan beri sagimda artti sutum
Ballokumu Fhmasyslt benim azaldığında sağarak ve düzenli olarak incirli, kuru dutlu yulaf lapası yiyerek arttı. Kime önersem herkes fayda gördü
kubr_pak Fhmasyslt Ben kullanıyorum, çok bi faydasını gördüm diyemem, laktamax tablette kullanıyorum ekstra süt arttırmak için daha çok faydasını gördüm
curly_mom Fhmasyslt canım ben de ilk doğum yaptım zamanlar bestlak damla kullandım ama o zaman süt yapan ne varsa yiyip içiyordum (dere otu roka gibi yeşillikler, kuru dut hoşafı, bulgur, tahin vs) sütüm de çoğalmıştı ama neyle bilmiyorum 😅
Fhmasyslt curly_mom yersem içersem benim de sisiyor sabahlari ama çocuğum surekli emmek istiyor 1 saat e 1 aliyor memeyi biberonda tutmuyor artik nefes alacak vaktim kalmiyo😀
Fhmasyslt Yasemin38 eskilerin sanki derdi yoktu daha cok vardı kayınvalideleriyle bile oturuyorlardi biz simdi herseyi kafaya takar olduk
Yasemin38 Fhmasyslt aynen öyle canım bizler ufacık şeyi deve yapabiliyoruz annelerimiz daha da dayanıklılarmış
Minigimm2020 Fhmasyslt evet aktarda vardir rezene anoson birlikte satılıyor karışım olarak poset cay gibi