Fhmasyslt Kızlar merhaba sütüm azaldı 3 aylik bebeğim var bu ürünü çok duydum kullananınız varmı etkisini kaç günde gösteriyor insallah bende etkisini görürüm
Prensesimmmm1 Fhmasyslt ben kullandım doktorum tavsiye etti bende iyi süt yaptı günde 3 defa 20 damla ama ben yanında incir hoşafı da içmiştim sizde bestlak ve incir hoşafı mutlaka deneyin
Prensesimmmm1 Nrmrvbzzz valla ben süt sagmiyorum daha ama sütüm akıyordu ve göğsüm taş gibi olmuştu daha 1 ay 5 gunluguz bir defa anca sagdim yanında olduğum için sürekli sağma ihtiyacı duymadım daha
17112020 Bestlak ve galactago iksii de faydali bnce bi de solgar bira mayasi tableti öneririm…bulgur ve dereotu uyku da cok artitirur incir hurma vs zaten biliyorsnzdr
Fhmasyslt Minikprenses5481 artik hangisi fayda ederse kizlar ya bide birsey yemeyince ara ogunsuz sür artmiyo benim
Ballokumu Fhmasyslt benim azaldığında sağarak ve düzenli olarak incirli, kuru dutlu yulaf lapası yiyerek arttı. Kime önersem herkes fayda gördü
Eylultosbik Fhmasyslt 4. Ayimizda kullanmistim etkisini gordum. Ama son bir aydir yulafla kahvalti yapip arkasindan humana still tea iciyorum ve etkisi bestlaktan daha iyi, istersen deneyebilirsin🍀
Fhmasyslt Eylultosbik yulafı sütle mi yapiyorsun canım o çayı çok duydum ama kullanmadım içeriğinde neler var
Yasemin38 Fhmasyslt bol bol su fırsat buldukça dinlenin . İncir hurma ceviz badem tüketin vee pozitif düşünün 😊
Fhmasyslt Yasemin38 onlari yiye yiye kilo aliyoruz 😀 onlarsizda süt olmuyo eskiden annelerimiz bukadar yemeden sütleri oluyormuş keske bizimde öyle olsa
Eylultosbik Fhmasyslt Sabahlari yulaf, yogurt, tarcin ve herhangi bir kuru meyveyi karistiriyorum. Hem tok tutuyor hem de sut arttiriyor. Hangisi daha iyi geldi bilmiyorum ama bu kahvalti ve humanayi yaptigimdan beri sagimda artti sutum