keskebirazuyusam Birprensannesi12 Hatay’da 3-4 günlük görevler oluyor canım. Seneye bize de tekrar doğu yolları görünüyor 😊
Birprensannesi12 keskebirazuyusam ama zaten Hatay doğu diye geçiyor ki neden tekrar doğuya gidiceksnz
keskebirazuyusam Birprensannesi12 Hatay tampon bölge gülüm doğu diye geçmiyor maalesef😊 burdan tekrar doğuya gidicez. Tokat mesela orası da tampon bölge
Birprensannesi12 keskebirazuyusam Aa öylemi geçiyor duymuştum sanırım.Allah yardımcımız olsun ömrümüz böyle gecicek ama olsun eşimiz başımızda olduktan sonra herşey hallolur.☺️
pikacuu Ballikom Elifilhankara Gamzeumay Fndkzm Merhaba kızlar yüksekovada ev bulamadıysanız ben size buldum. Bazı arkadaşlar bulursan haber ver demişti. Eğer hala bulamadıysanız haber verin numara paylaşıcam sizinle. 3+1 ev tokilerde
Zeynebsmom keskebirazuyusam merhaba benim eşim asker falan değil ama merak ettiğim bir şey var. Oradaki insanlarla muhattap oldunuz mu nasıl buldunuz? Üniversitede benim sınıf arkadaşlarım vardı çok iyilerdi bu sebepten merak ettim :)
keskebirazuyusam Zeynebsmom mutahap olmadım dediğim kimse olmadı orda canım. Terör bölgesi diye herkesi aynı kefeye koymadım asla, ne bileyim bir kötülük görmedim oranın halkından. Ülkemiz ve milletimize kötülük yapan herkesi Allah görüyor gülüm