Eylulunannesiiii gurbet_gelini12 su orucu nasıl oluyormuş ilk kez duyuyorum. Aralıklı oruç mu acaba bahsettiğiniz.
Eliffffffffffff gurbet_gelini12 Evet, benim eniştem denedi. 3. günde baygınlık geçirdi. Kolay değil herkes yapamaz
Eylulunannesiiii gurbet_gelini12 kız insan ölür. Ben 2 gün detoks yapayım dedim sadece salata yedim. Ölü gibi yatıyordum yataktan kalkamadım. Çok sağlıksız bence
EbruOguz29 Vücudu şoka sokup, besinsiz birakmaktan başka birşey değil, kesinlikle denenmemeli en guzeli sağlıklı beslenerek kilo vermektir. Zira bu tür vücudu yıkıcı diyet diye anilan şeylerin (su orucu vs.) Geri donulmez zararlar verebilir.
gurbet_gelini12 EbruOguz29 Vallah canım bende cok sağlıklı bulmuyorum Allh korusun dönüşü olmayan seyler olabılır yane ıc organlar zarar gorebılır
medy gurbet_gelini12 Çok sağlıksız ve bence bir annenin yapabilecegi birsey degil. Evlatlarimizla yeterince ilgilenebilmek icin enerjimizin her daim yerinde olmasi gerek. Ben açken kızıma yemek bile yediremiyorum kolum kalkmiyor. Az sık temiz ve düzenli beslenmek en iyisi ben oyle yapıyorum
gurbet_gelini12 medy cok dogru benım aksama kdae enerjım bıttıyor 4 cocukla ev ısı yemek es derken yeterınce enerjımız tükenıyor
Fatma66 gurbet_gelini12 ben 1 hafta denedim 8 kilo gitmişti sadece su dondurma kahve içtim eriyosun resmen. Ama 1 haftadan fazla yapılmıyıe
gurbet_gelini12 Eylulunannesiiii aynen bende dıyet yaptım salatayla felan ama ınsanın halı kalmıyor gerçekten
alerjikbebek gurbet_gelini12 Evet ben canim bu su orucunin belli bir ayı var günü var o ay içinde tutuyorsun 3 gün tutanda var 1 gün tutanda. Yapılışı bildiğin ramazan ayındaki gibi sahur yapıp oruç tutuyor tek fark su icmeyecen ne olursa olsun ve yatarken çok susamış olman gerek ayrıca yatarken niyetini ediyorsun ne için neye niyet edip görmek istiyorsan hayırlısı şeklinde istiyorsun duanı edip. Gece rüyanda görürsün 2.gun tutmaya gerek yok ama isteyen devamını yine tutuyor. Ben eşimi gördüm ama yüzünü tam görmedim sağlıkçı ama hastanede çalışmıyor, ambulansın üstünde bana elini uzattı ben elini tuttm eşim takım giydi tek renk oldu. Gerçektende eşimle tanışınca eczaciydi sonra evliliğe yok verince askeri personel oldu. 🙏.
Fatma66 gurbet_gelini12 herhangi bir yan etkisini ben görmedim şahsım adına yorgunluk oluyo kan değerleri düşükse yapılmasın baş dönmesi de yapıyor ama bende herhangi bir sorun olmadı