ikibebebiranne_ 20 aylik halen korkuyor ezan sesinden horoz sesinden daha alışamadı oysaki doğduğundan itibaren duyuyo bu iki sesi
ketcapli_lahmacun Burcc şimdi sesin kısılmasını istesek başka yani duyma konusunda hassas olan insanlar vardır onların haklarına girmek gibi olur. 🙁
JackDaniels ketcapli_lahmacun off seni çok iyi anladım yani ne demek istediğini. Bizim burada da ezanı o kadar kötü okuyor ki adam sanki başında silah varmış gibi ağzının içinde geveliyor. Ama annemlerin oradaki camide o kadar güzel ezan okunuyor ki özellikle cama balkona çıkıp dinlerim mest eder beni❤️
ketcapli_lahmacun JackDaniels ay çok şükür ki beni ve ne demek istediğimi anlayan tatlı bir anne 💙 hak verdiğiniz için teşekkür ederim 🌿
ketcapli_lahmacun aslangibi aynen o şekilde yapıyorum 😊 geceleri uykusunu daha fazla bölmemek için yapmıyorum ama gündüzleri ezan okunurken camiyi gösteriyorum “anneciğim Allah diyorlar bak korkma” şeklinde söylüyorum 🌿
maestro ketcapli_lahmacun youtube’dan ezan okuyan çocuk vidyosu izlettirin. normalde daha büyük bebişlere bu tavsiye edilir, sizin bebiş biraz küçük ama tvde duyarsa uykusunda garipsemez belki
Dgndrmz ketcapli_lahmacun bizim çok yakından olmamasına ragmen ezan sesinden kapı önünde bağıran çocuklardan hep korkardı nende başına ninni açıp uyutuyodum gündüzleri
ketcapli_lahmacun Mert-krc ohh maşallah maşallah 😍🧿 Allahım daim etsin inşallah. Büyüdüğü zamanda Allaha layık hayırlı kullarından eylesin hepimizin çocuğunu inşallah 💙
Freestate ketcapli_lahmacun Beninki de her ezana uyanıyor maalesef, bu çağda artık herkesin kendi ezanını dinleyebilecek, saatini ayarlayacak imkanı var oysa
JackDaniels ketcapli_lahmacun rica ederim canım görüş açımız açık çok şükür😅 aslında ezana değil okuyana lafın. Bence kaymakamlık falan artık neresi bakıyorsa oraya bildirebilirsin durumunu
ketcapli_lahmacun Missfistik edildim bile 😊🌿 neyse canları sağolsun. Ama ne demek istediğimi anlayan anladı.
Dgndrmz ketcapli_lahmacun ezan saatlerine geldiği zamanlar o şekilde yapın ama çokta alıştırmayın bizimki alışmıştı maalesef ysına kadar falan basında o müziği istedi hatta arkadasımın cocugu sabaha kadar basında müzikle uyuyodu
ketcapli_lahmacun Dgndrmz yok zaten alıştırmamaya çalışıyorum yani çok sesli açmadan gözlerini yumduğu an kapatıyorum 😊 Teşekkür ederim tavsiye için 🌼🎈
GoldenRose Zelisblt valla canım bazen gerçekten kötü okuyorlar bağıra çağıra.. Ben severim ezanı hele akşam ezanı en sevdiğim hep duygulanırım çok etkilenirim😊.. ama işte kötüyse de kötü denir yani 🤷♀️
Nuraky ketcapli_lahmacun 4 buçuk aylık camii çok yakın değil ama gene de ses geliyor ve korkup ağlıyor yeni başladı bu bizde de :(
ketcapli_lahmacun Nuraky benim bebişde çokta yeni olmasa da sayılır 🙁 yani artık çevreyi iyice tanımaya başlayınca galiba.