Birprensannesi12 Ben bu hintlilerin aşkına bayılıyorum kızlar tutkuları sahiplenişleri çok güzel.Siz hangi hint filmlerini izlediniz. Sizlerde bu tarz film izliyorsaniz hemen bi kac film ismi yazarim😀
Eyize Birprensannesi12 bayılırım. Amir khan, shahrukh khan hastasıyım. Jab tak hai jaan filminin hastasıyım 8 kere falan izlemişimdir o derece 👍🏻
Demiralpinannesii Birprensannesi12 hemen hemen çoğu Hint filmini izledim🥰 özellıkle Sharuh khan filmlerine bayılıyorum oyunculuğuna❤️ isimleri aklımda yok malesef
NorthLight Birprensannesi12 oo bayılırım hangi birini sayayım 😂 aamir khan tüm filmlerini tavsiye ederim ayrıca pek bilinmez ama “ek villain” filmi de baya iyi 🤞
Birprensannesi12 Mom0911 dizilerini bende hic sevmem ama filmleri muhteşem oluyor özellikle konusu aşk ise
Eyize Birprensannesi12 aşk ama cok degişik şiddetle tavsiye ederim. Hatta girişte ki şiire bayılıyorum
Birprensannesi12 Demiralpinannesii benden de size bi film onerisi olsun bugün izleyip etkisinden hâla çıkamadgm ask filmi adi kabir sing muhteşemin ötesindeydi…
Birprensannesi12 Eyize bende bugün izledigim kabir sing filmini izlemenizi oneriyorum şuan aklimda bu var bugun izledigim için muhteşem ötesi
Birprensannesi12 NorthLight aamir khanin gemen hemen tüm filmini izledim gercekten cok yetenekli ama ek villaini izleyecgm mutlaka
SeymaZisan Hem duygusal hem komik hem aşk 3ü bir arada “barfi” var hint filmi harika bir film. Amir khan idol her filmi izlenir. Macera isterseniz pi’nin yaşamı, komedi “pk”
Deletedmom_26 Birprensannesi12 Bayılıyorum ve yıllardır severek izliyorum netflixten önce Google da siteleri vardı kapandı şimdi sandece netflixte olanlara bakıyorum ki çoğunu izledim diyebilirim 😊 bu arada Telugu olan filmlerde çok iyi netflixte sahoo var izleyebilirsin bide en son malang izledim baya iyi baaghi 1 ve 2 shahrukh filmlerinin çoğunu izledim 😁