Elisa_dmr Defne0111 yok canım benim kızım saat 10 uyuyor sabah 4 te uyanıyor hani iki saatte bir uyansa kaldırmam zaten
Elisa_dmr defneesra yaa aynıymışız sizinle uyanma ve uyuma saatleri aynı o zaman tek ben değilim uyandırmayan sizin de dediğini gibi acıktığında ortalığı ayağa kaldırıyorlar zaten 😅
Zulalhamza Elisa_dmr 2 aylik bebek sabaha kadar uyumasi normal degil en azindan 2 saatte bir emzirmelisiniz.
Elisa_dmr Zulalhamza valla kafam karıştı canım çoğu kişi benim gibi bazıları da uyandır diyor ben kontrole gittiğimizde birde doktora sorucam zaten bakalım o ne diyecek
Zulalhamza Elisa_dmr ben uyandirilmasi gerektigini biliyorum çünkü 1 yasina kadar gece emmelerine ihtiyacı var bebegin ben saat basi kalkip emziriyordum
sheesyelllow Elisa_dmr iki buçuk aylık oğlum kendisi acıkınca uyanıyor gecede iki defa falan kalkıyor kilo alimida gayet iyi 🥰
Elisa_dmr sheesyelllow yaa ne güzel maşallah bizim hemşire yarım kilosu eksik dedi ama bana gire gayet iyi
Veyselaras Elisa_dmr Benimde gece 4 saat uyuduğu için doluyor gündüz boş boş duruyor gündüzde 3 saat arayla emiyor sabah dolu olduğu için sagiyorim acaba sagmasam daha mı iyi olir bilemedim
Elisa_dmr Veyselaras valla ben hiç sağmadım canım doğduğundan beri hamdolsun sütle ilgili bir problemim de olmadı ama yememe çok dikkat ediyorum öğle yemek yemediğim gün göğüslerim bomboş oluyor yedğimde yine dolmuş oluyor
Veyselaras Elisa_dmr Maşallah o zamn rabbim nasarlardan saklasın inşallah çok şükür yetiyor ama ilerisinde sıkıntı yaşamam bende
123ab Elisa_dmr aaa çok ilginç benim oğlum da 2 aylık 5 kilo bize gayet iyi dediler doktorunuz en doğruyu bilir o ne derse öyle yapın bence
Elisa_dmr 123ab canım valla öyle diyince baya üzüldüm doğrusu hani yeterince dikkat etmiyor muyum acaba diye