AliK İşe başladım Chicco nün manuel pompası var fakat yeterli çekmiyor gibi geldi bana. Mochi kullanıp memnun kalan var mı
Merve AliK mochinin mantığı bebeğiniz bir göğsünüzü emerken diğer göğüsten gelen sütü toplamasıdır. Ben memnun kalmamıştım çılgınlarca sütüm olmasına rağmen. Ama memnun annelerde var
mltmkrkl AliK benimki mochi değil lansinoh vakumlu mantık aynı bebek birini emerken ötekinden geleni topluyor öteki türlü sagım olmuyor ben çok memnunum buzluga süt atabiliyorum
Ayla-T 8 ay sağarak verdim iki tane aldım 10 dakikada sağım yapıyordum kullanamayan anneler de var ben gayet memnundum onun dışında hiç bir şey kullanmadım
AliK Ayla-T süt sagabildiniZ yani değil mi çekişi iyi mi? Chicco kullanıyorum iki dk sonra sagmiyo ama bakiyorum çekince göğsümde hala süt var
Ayla-T Slmnese evet aynı anda tutturup işime bakardım oda kendi kendine sağardı göğüs şekline göre değişiyor demeli ben çok sevmiştim sessiz her ortamda sağım yapmak iyiydi
Ayla-T AliK Valla diyorum size 8 ay sağdım ama göğüse göre değişiyor demrkki kendi kendine 10 dakika da bitiyordu herkesin aynı olmayabilir .Alın almayın diyemem
[silindi] AliK Valla çok iyi dir ne losyon ne baska sey bn 0 pahalı diye ikinci elden aldım Dolap uygulama sinda sende bi bak dolap uygulama sina