Martannesi12 alpyigit_annesi Canım gündüz uykusu düzensiz . Annemlere gittiğimde çok iyi uyuyor ama bizim evimizde uyuduğunda en fazla yarım saat uyuyor .
kcglays Martannesi12 Çok değil canım gaz sancıları olduğu zaman daha beterdik sünnet o kadar zor değil
BurcuBrc 3 ay 5 günlük kızım 3100 Gr doğdu 5730 Gr gaz ve kakası kokulu. Ayrıca beslenmesi sıkıntılı 2. Ay dan beri düzgün emmiyor mama da istemiyor gaz sorunu devam ediyor
Aysel03 BurcuBrc kızlar arası da bebeği hala kusan var mı üç aylık olucaz haftaya hala kusuyor hergün mutlaka 2 kere bazen daha fazla sürekli çökelek tarzında dedikleri
Martannesi12 ESO123 Ne mutlu bize , aynı gün dünyamız aydınlanmış 🙏🥰 Sizde ne var be yok , neler yapıyor miniş ?
alpyigit_annesi Baharbek bende bi bakım elini emiyor salya felan ama hiç öyle bakmadım diş diye düşünmedim uyandın bakarım bende merak ettim gösterirsen doktor ne diyecek bakalım bilgilendirirsen sevinirim canim
Baharbek alpyigit_annesi bak canım daha ucuna gelmemiş ama beyaz beyaz yerleri belli oluyor diş etinde ama bakalım doktor ne dicek belki ben yanlış düşünmüşümdür ama erken diş çıkaranlar da varmış 😌
Minikoalamm kcglays canım merhaba benim bebeğim üç buçuk aylık sünnet düşünüyorum eşim dursun diyor ama ben yaptırmak istiyorum zor oluyor mu pişman olur muyum
alpyigit_annesi 2bebikli sabit olması lazım çok saçma herkes farklı fiyat söylüyor 250 tl nerde 360 tl nerde fark az değil