Mom7676 İyi akşamlar kızlar 🌙Görümcem 2 buçuk ay sonra doğum yapacak birşeyler almak istiyorum. Ama kıyafet değil herkes kıyafet alır. Hem işine yarayan birşeyler olsun istiyorum hemde farklı güzel şeyler olabilir. Bana önerebileceğiniz şeyler var mı?😊
Momndssd Mom7676 oyun halısı alabilirsiniz 3. Ayından itibaren kullanır ya da kamera telsiz vs olabilir
AloneMom Mom7676 Bebeğimin ilk yılları diye bir anı defteri var.ilk 5 senesindeki özel anları saklayabilmek için.cok sevinir bence.
Mom7676 Solocann Bebek arabasını almıştık zaten oyüzden altın takmayı düşünmüyoruz 😊ama yine de teşekkürler 🌸
MayneymisAltintop Ben görümcem isimli tulum set yaptırdım. Battaniyesi vs herşeyi dahil tam set.hala kullanıyor. Çok beğenmişti. Çok özel bir şey. Ben tavsiye ediyorum
Demet_k Ne kadar bütçe ayırdığınıza bağlı. Ona sorabalirsiniz eksiği neyse. Örneğin ana kucağı puset , anne çantası, biberon, mama sandalyesi vs bu tarz şeyler alabilirsiniz
zeynepela2 Dr_aly_ kesinlikle ana kucağı almadığıma pişman olduğum bişidir. Kaliteli ateş ölçerde olur braun falan
Tortilla Mom7676 telsız bencede cok guzel hatta kameralk olanlar super uyandımı aglama sesi kafamdanmj gelıyo diye kapı dınlemekten yoruldm kske bırıde bana alsaydı😂
ikiogulannesiii Bilgem Mom7676 bebeği yanından ayırmayacaksa telsize ne gerek var ki bizler telsizlemi büyüdük 😁 gerek duyarsa o alir zaten bence telsizi birinden hediye gelecegini düsünmez
Marmadal Eğer bütçeniz de uygunsa fisher price 2’si 1 arada delüks ana kucağı ve otomatik salıncak alabilirsiniz. Bana da abim hediye olarak almıştı. Gün içinde hep oraya yatırıyoruz çok rahat ettik.