Asyakus123 Merhaba anneler🌸 kızımın 2. Ay aşısı var 3 tane vuruluyormuş çok ağrısı ateşi oluyor mu başından geçenler bilgi verebilir mi
Peromer Asyakus123 hemsıremız atesı olunca ılac ver dedı ama ben buyuklerımı dınledım gelır gelmez cay kasıgı ucuyla calpol verdım bır sıkıntı yasamadım . Rahatsızlıgı olmadı ınsallah sızde de olmaz🤲🏻 uyku yapabılır cok telas yapmayın ıcınız rahat olsun. Yatana kadar atesı cıkmazsa daha da cıkmıyor
Mel01 Asyakus123 biraz ateşi oldu 2 kez ilaç verdim o kadar birazda huzursuzdu aşı olan bölgesi biraz ağrıyordu sanırım
Kucukkuba Bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir benim oğlumda 2.ay aşılarını oldu şükür hic bir sorun olmadı ne ateş ne huzursuzluk bence aşı olduğu gün bebeklerinle hep ilgilenin konuşun kucagınızdan indirmeyin anne kucagı huzur veriyor rahatlatıyor
Renesmee Bugün yaptırdık gündüz uyanıkken huzursuzdu kucağımda ve istediği şekilde istediği kadar uyuttum hep kıyamadım 🥰uyanıkken aniden sebepsiz yere ağlamaları oldu tabi
Renesmee Asyakus123 iyi uyuyor bi sıkıntı yok çok şükür ☺️ Anne sütü alıyorsa daha rahat atlatır demişti doktorumuz
Elaagokce Bizde Bu sabah olduk surekli kontrol ediyorum atesi çıkar diye şükür bu saate kadar cikmafi uyuyir inşallah cikmaz bu saatten sonra