Mervekaan Kizlae bebisimin totosu pisik olmus Seba med kullanıyorum ama memnun kalmadım bana krem önerir msnz
dogacan Mervekaan doğduğundan beri mustela kullanıyorum 2 aylık oldu hiç daha bişey olmadı. Pişik olmasının sebebi içtiği sütten de alerji olabiliyor kremler yüzünden olmayabilr
Mervekaan Ya cok pisik olmis bide krem sipariş verdim de o gelene kadar yapabileceğim bsey var mi evde
SB_ Mervekaan önlemek için bepanthol Pişik olduysa bence penaten keremden başka çare yok her derde deva
Esrans Mervekaan Bazı kremler sürünce canını acıtabiliyor ben eczaneden terramycn yanık kremi aldım doktora sordum bu arada daha sonrası bübchen marka krem kullandım geçti hemen 🙂
Smgggg Herşeyi denedim. Malesef işe yaramadı en iyisi macırların kücük mavi kapaklı kremi pudralı olduğuna çiş kaka tutmuyor üzerinde ve pişiği hemen geçiriyor cok feci haldeydi onu bol bol sürdüm 2 günde bitti pişik çok şükür
Trkanmete Mervekaan birsürü pahalı pişik kremleri denedim ama hepsi nafile. Arko krem yeşil tüpte olan bi deneyin derim. Anında yok ediyor
Esozardear Mervekaan bence zeytinyağı dene hakiki yoksa Hindistan cevizi yağı kullan bende pişikten çok çektim en son zeytinyağı iyi geldi