MaviliMaviliMorCicek Hatueg anne sütü alıyorsa kabız olmaz yapmamaya çalışın bebeklerin poposuna bu tarz şeyler
Sonsuzmutluluk Gunesay 7 aylık benim kızımda ek hemen hemen 1 aydır kabız ben enterogermina kullanmaya başladım dün doktoru onu verdi.inşallah iyi gelir kabak brokoli havuç gün kurusu haşlıyorum içine zeytinyağı koyup yediriyorum katı hiç birşey vermedim elma yedirin sabah aç karna 2 tane gün kurusu haşladım sulu şekilde ezdim yedirdim
Gunesay Sonsuzmutluluk elma ve armutta iyi geliyormuş. Bu dediklerinizi uyguladım ama maalesef işe yaramadı 😔
bala86asel Gunesay Ya bu ek gıda döneminde oldu herhalde benim kızda yoktu böyle bir şey ne zaman ilk gıdaya başladık zor yapıyor probiyotik veriyordum vermemeye başladım şimdi tekrardan aldım balkabağı yedir o biraz yumuşatır dene canım
Sonsuzmutluluk aylizinannesiii Daha öncesinde varmıydı alerjiniz tek şikayetiniz kabızlık mı. Benim kızım 2 aylıkken süt alerjisi şüphesiyle 3 ay dyet yaptım 5. Ayda diyet açtım kendim 20 gün sonra ek gıda geçtik sonra kabız oldu ama ona daha hiç vermedim yoğurt falan doktoruda alerjiden olur dedi . Ben tekrar diyete başlayınca sanırım
Gunesay Sonsuzmutluluk aslında bana göre alerjikti ama taa ki cilt testi yapana kadar. Avokado ve kakaoya alerjisi çıktı. Süt ve yumurta gibi ürünlerde alerji çıkmadı ama bebeğim küçük sanırım yanılma payı da oluyor🤔
Gunesay aylizinannesiii anne sütü alıyor ek gıdayla beraber sadece. Acaba mayaladığım pastörize sütten yoğurt falan mı yaptı? Doktorum sağolsun hiç takmadı. Kızım kaç gündür mahvoldu 😞
Sonsuzmutluluk Gunesay Aynen bizede iyi gelmedi sadece sebze veriyorum zeytinyağı kayısı hiç işe yaramadı bizdede bakalım enterogermina işe yarayacakmı
Tuba18 Gunesay kaka testi ile alerji doğru çıkar mı acaba ya benim kızıma kaka testi yaptı süt ürünlerine alerjisi var denildi direk
F-Betul Gunesay Doktorunuzdan probiyotik isteyin, kefir, ev yapımı yoğurt, armut, kayısı püresi, siyah erik püresi, yulaf ezmesi iyi gelir, yemeklerini zeytinyağlı yapın.