Gunesay Bebeğim kaç gündür ıkınıyor ama kaka yok. Gün kurusu, gün kurusu suyu, zeytin yağı, yoğurt ne varsa verdim. Masaj da yaptım ama kaka yok. Ne yapabilirim başka. Duşta küvette baya oyalandırdım da o da fayda etmedi 🙈
Ayazege06 Gunesay Probiyotik kullanıyo musunuz cnm bir de poposuna zeytin yağı sürebilirsin kulak pamuguyla hafifce içine de surup uyarabilirsin bende denemiştim 1 kez oğlum 1.5 aylıkken kabız olduğunda iyi gelmisti
atopiklininannesi Gunesay mamasına ya da sütüne zeytinyağı koyun direkt içirebilirseniz daha iyi etki eder tabi bi çay kaşığı.Bi de kaç aylık onu belirtseniz daha iyi yardımcı oluruz
Belciminannesi Gunesay valla benim kızımda aynı durumda en son çare kulak çöpüne vazelin sürdüm totosunun çevresine ve hafif deliğine baskı yaptım çocuk baya baya dışkı çıkardı rahatladı ama tabi bu çözüm değil günü kurtardım diyelim.. Doktorumda bugün fitil verdi bağırsakları gelişine kadar bu durumu herkes yaşayacak sanırım canım baksan bütün postlar kaka yapamıyor üzerine kimsede net bir çözüm yok maalesef
Gunesay Ayazege06 8 aylık bebeğim. Probiyotik değilde probiyotik içerikli yoğurt yapıyorum. Dediğiniz gibi pamukla uyardım poposunu ama fayda etmedi 😔
Ayazege06 Gunesay Kabızlığı varsa probiyotik bağırsak duzenleyici kullanmaniz gerekiyo doktorunuzdan probiyotik isterseniz rahatlatır bebeğinizi
F-Betul Gunesay Doktorunuzdan probiyotik isteyin, kefir, ev yapımı yoğurt, armut, kayısı püresi, siyah erik püresi, yulaf ezmesi iyi gelir, yemeklerini zeytinyağlı yapın.
Gunesay atopiklininannesi 8 aylık bebeğim. Zeytinyağını direkt içirdiğim halde etki etmedi maalesef 😔
atopiklininannesi Gunesay kayısı yedirebilirsin o zaman, elma falan ver bakalım haaa bide aç karnına salatalık suyu. poposuna sabun koyabilirsin
Gunesay Belciminannesi öyle galiba. Daha önceleri günde iki kere kaka yapan kızım şimdi kakasını 8 günde yapıyor 🙈
atopiklininannesi Gunesay tehlikeli değil daha sabunu koyar koymaz fışkırtıyor bebek kakasını ayrıca yaparsın yapmazsın yardımcı olmaya çalıştım bu yöntem de var diye illa yap demedim bi daha da size yardımcı olacağımı hiç sanmıyorum bu tarz konuşmadan sonra
Hatueg Benim bebeğimde 2 aylık olacak haftaya ama 1 haftadır kendisi kakasını yapamıyor. Ikınıyor kıpkırmızı oluyor ama çıkaramıyor. Peçeteyi kıvırıp zeytinyağına sürüp poposuna müdahale ediyorum ancak o zaman yapabiliyor. Biogai kullandığım halde böyle.
MaviliMaviliMorCicek Hatueg anne sütü alıyorsa kabız olmaz yapmamaya çalışın bebeklerin poposuna bu tarz şeyler
Gunesay atopiklininannesi yine de sağolun ama sağlıksız olan bir şeyi neden öneriyorsunuz onu anlamadım ben. Bebek bu can yani.
Sonsuzmutluluk Gunesay 7 aylık benim kızımda ek hemen hemen 1 aydır kabız ben enterogermina kullanmaya başladım dün doktoru onu verdi.inşallah iyi gelir kabak brokoli havuç gün kurusu haşlıyorum içine zeytinyağı koyup yediriyorum katı hiç birşey vermedim elma yedirin sabah aç karna 2 tane gün kurusu haşladım sulu şekilde ezdim yedirdim
aylizinannesiii Gunesay benim bebeğim 6.aydan beri kabizdi denemediğim seyler kalmadi fitil lavman zeytinyağı probiyotikler en son süt alerjisi olduğu cikti ortaya ve özel mamaya basladik o gunden beri her gün yapıyor tuvaletini alerji sadece kızarıklık ve kusma degil kabizlikta yapabilirmis ne marka mama kullanıyorsun canim
Sonsuzmutluluk aylizinannesiii Daha öncesinde varmıydı alerjiniz tek şikayetiniz kabızlık mı. Benim kızım 2 aylıkken süt alerjisi şüphesiyle 3 ay dyet yaptım 5. Ayda diyet açtım kendim 20 gün sonra ek gıda geçtik sonra kabız oldu ama ona daha hiç vermedim yoğurt falan doktoruda alerjiden olur dedi . Ben tekrar diyete başlayınca sanırım
Gunesay aylizinannesiii anne sütü alıyor ek gıdayla beraber sadece. Acaba mayaladığım pastörize sütten yoğurt falan mı yaptı? Doktorum sağolsun hiç takmadı. Kızım kaç gündür mahvoldu 😞