Bursa97 Allah aşkına bilen biri yorum yapsın bebeğim 4 aylık 1 haftadır mama yemek istemiyor biboronu ağzına sokamiyorum ne uyurken ne uyanikken napcagimi şaşırdım doktora götürdüm hiç bir sağlık sorunu yok ama yemiyor cildircam artık kafayı yemek uzeriyim saatlerce aç kalıyor genede bir lokma yemiyor yaşayan var mı nolur yardımcı olsun lütfen gecicek mi bu durum kalıcak mi çok yoruldum gecem gündüzüm şaştı
Esen_93 Bursa97 canim bebekler arada boyle mama reddi yapiyorlar. Benim kizimda yapmisti. Duzeldi sonra uzulme. Hala daha bazen yememezlik yapiyor.
haziranin25i Bursa97 atak haftasında olduğunuz için olabilir. 35 günlük atak haftası 14,5 hafta ve 19,5 hafta arasında 💜 Ben oyunlarla iciriyorum çünkü şuanda herseyi keşfettiği için ne uyumak istiyor ne yemek istiyor. Sabır annesi geçecek 🤗🤭
Sln20 Bursa97 Atak haftasındadır bir de uzun bir atak zamanı sanırım o aylarda öyle hatırlıyorum. Zorlamayın ara ara verin aldığı kadarını alsın.
Esen_93 Bursa97 bebeginiz 4 aylik kasik mama alip deneyebilirsin. Ama ilk basta kasikla alisik olmadigi icin biraz doke saca olabilir. Sulandirip biberona yapabilirsin. Boylece tadi baska olacaktir belki hosuna gider. Bi de 4. Aydan itibaren kavanoz meyve pureleri var. Bu donem gecici onlardanda deneyebilirsin. En azindan karnini bisiler yesin ki tutsun.
Bursa97 Merve-HanifeDuru of bilmiyorum bu kadar mı iştahsızlık olur bütün gün aç gezsin ağzına biberonu almıyor kafayı yicem artık bu kadar mı olur ya
Bursa97 Esen_93 of bilmiyorum 1 haftadır gece gündüz uyurken uyanırken deniyorum bir kere ağzına biberonu alıp çekmiyor napcam nasıl beslicem bilmiyorum kaşıkla veriyorum onada ağzını açmıyor
Bursa97 haziranin25i Yok ne oyunu ne başka birşeyi ne denesem olmuyor ağzını kitliyor biberonu ağzına sokamiyorum azıcık içse ona bile razıyım bu kadarı normal mi ya tamam yemek istemez zorla yedirirsin ne bileyim birşeyler yaparsın hiç yememesi normal mi oturup aglicam artık oğlum mama yemiyor diye resmen
Bursa97 Sln20 Hiç almıyor zorlamiyorum 4 5 6 saat aç kaldı gene almıyor daha fazlasına nasıl izin verebilirim ki
Bursa97 Esen_93 denedik başka mamada denedim drgismedigim mama bibeeron kalmadı bunun annrlikle.bir alakası yok malesef onca şeye yemiyor yani denemedigim şey kalmadı
haziranin25i Bursa97 yemeğini yemediğinde nasıl huzursuz değil mi? Yani benim kızım o kadar uzun süre aç kalmaz ortalığı yıkar. Bir mamayi yarım saatte içiyor dikkatini çeken o kadar çok etken var ki dikkati hep oralarda
Sln20 Bursa97 Bilemedim şimdi uykusu nasıl, uyurken verseniz alır mı acaba uyku öğünü gibi. Gece kızıma uyurken verince uyanmadan içip devam ediyor mesela yani öyle olur mu acaba deneseniz?
Bursa97 Esen_93 Verdim kaşık maması meyve püresi herşey verdim kaşığı itiyor ağzını açmıyor denemediğim şey kalmadı demiştim gercektej kalmadı 😭
Bursa97 Sln20 denedim canım uykuda bile istemiyor biberonu ağzıyla itiyor diliiyle normalde bende uykuda veririsin yer uyurdu gözünü bile acmazdi ama şimdi uykuda bile almıyor
Bursa97 Esen_93 Tarhana vermedim ek gıdaya daya yeni geçtik aslında daha bugün bundan sonra azar azar vericem mecbur birşeyler ama genede mamasiz olmaz ki bir şekilde içmesi lazım bunu da
Sln20 Bursa97 Zor süreç çok haklısınız ama geçecek. Doktoruna da danışmakta fayda var sanırım belki bir yolu vardır bizim bilmediğimiz.
Esen_93 Bursa97 bu donem gecicek canim. Bu donemde az cok deme ek gida az bile yese tutar onu. Bizde gectik bu yollardan uzulme.