BalarisiYusra Kızlar geçen hafta kendime söz vermiştim kilolar gidecek diye bugün tam 1 hafta oldu Sabahları leslie 45 dk 3 mile yaptım ve 4,5 kilo gitmiş bile 💪🏻🏃🏽♀️ kilo vermek isteyen arkadaşlarımıza motive olsun benden💗
Han30 BalarisiYusra benimde 4 aylık da ek gıdaya başlayınca mı başlasam diyete diye hep ikilemdeyim anne sütü alıo tek
elifhanimm BalarisiYusra sanırım ben de kilo vermemi engelleyen bir sorun var doktora gideceğim.. :) inşallah istediğin kiloya inersin
BalarisiYusra elifhanimm tarçınlı limonlu su tüketebilirsin tarçın metabolizmayı hızlandırır hem inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın
Bebegim_28 BalarisiYusra ayyy ciddi misinizzzz bende vermek istiyorum. Her gün 45 dk mı yapıyorsunuz başka ne yapıyorsunuz
BalarisiYusra Bebegim_28 başka bişey yapmıyorum sabah su içiyorum aç karnına spora başlıyorum 45 dk 3 mile sonra kahvaltı yapıyorm salatalık domates peynir yumurta zeytin yeşillik ekmek yok bide ara öğün meyve akşam da yemek yiyorum ek bişey yapmadım Aslında sporun etkisi çok bence
Bebegim_28 BalarisiYusra emziriyorum ben ekmeksiz çok çabuk acıkıyorum yaa ama şu leslie bende deniyeyim 😊