tgba17 Marjinal_Anne2 Sonuclariniz elinizdeyse sizde bakabilirsiniz degerlerine anlarsiniz zaten ne kdr dusuk
Marjinal_Anne2 tgba17 ne işe yarıyor bize , Demir çinko bir de vitamin takviyesi verdi , bakayım ben bi ya m ettim
tgba17 Marjinal_Anne2 bizde bir ara cinko kullanmistik zinco diye bir surup ama onu bi ay kullanip kesmistik
tgba17 Annebali_11 hayir demir eksikliginde zaten 3 ay kullanim daha sonra degerlerine baktirmayi oneriyorlar genelde bende 6 ay falan yuksek dozda kullandim daha sonra kilosu kadar yada bazen biraz daha fazla kendimce ayarlayip verdim ama benimki cok istahsiz oldugu icin yani iyi geldigini anlamak zor olmadi
Annebali_11 tgba17 benimki de çok iştahsız bize de ferro sanol şurup verdi doktor dişlerde leke gördüm yeni. Sizde oyle karartma oluyo deyince vermiyorum Bi kaç gündür korktum ama sanki bizedede iştah açtı bu ilaç şuan çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum tekrar mı versem
Marjinal_Anne2 tgba17 neden Peki , bende bi süre kullanıp değerleri yükselsin bırakacağım , faydası oldu mu acaba
-erCansu- Yelizdemir ilacı biraktiktan 2 ay sonra eski haline geri döndü çok şükür bildiğiniz simsiyahti
Yelizdemir -erCansu- geçti mi inşallah bizimki de geçer 1 ay filan geçti tekrar 2 gün verdim sanki daha kötü olmaya başlıyordu ki bıraktım ilacı tümüyle başka Bi kan ilacı aldık
-erCansu- Yelizdemir evet kansız malesef bı çok ilaç denedim bitek Ferro sanol baya etkili oldu icirmesi çok zordu ama düzeldi smdi kanida disleride 🌸
paradise Yelizdemir bize doktorumuz sidefer onerdi kararma yapmiyormus ama oglum hic sevmiyor tadini 😊
tgba17 Marjinal_Anne2 zinconun ben bi faydasini goremedim onun degerlerle alakasi yoktu bize oglum ucuk aft falan cikariyordu cinko eksikliginden olabilir deyip vermisti sozde istahta aciyormus ama bizde etkisi olmadi
Muallimmmm Yelizdemir bizimde kan değerimiz düşük değil sadece demir düşük çıktı biraz ben önceden bestiron ve sidefer kullanmıştım şimdi bu şişeyi bitirip baktıracağız tekrar inşaAllah düzelir değeri miniklerin 😊
Esramakas Muallimmmm merabalar değerimiz kaç çıktı acaba bizimde aynı şekilde bestiron kullaniyorduk düdük cikyi
minesz21 Yelizdemir iştahını keseceğini sanmıyorum ama ilk etapta kabızlık yapabilir kızım 5 gün yapamamıştı yemiyordu o yüzden sizinde öyle olabilir sonradan vücut adapte oluyor kızımda bi sıkıntı olmadı ondan sonra. Azı dişler ön dişlere göre epey zorlayıcı en azından kızımda durum öyle biran önce sağlıkla çıkarsalar da rahat etseler 🥺
Yelizdemir minesz21 maalesef bizde de öyle cok zorlanıyor 😔 bizde kabızlık yapmadı cok şükür tam tersi ishal olmuş ama kan ilacının yaptığını sanmıyorum dişten dolayı ishal olmuş bence
Marjinal_Anne2 tgba17 yaa anladım bize de iştah için verdi ama bizimki zinobest diye bir ilaç , multimix de vitamin takviyesi olan ilacımız , bir de ferra sanol var işte
Marjinal_Anne2 Annebali_11 eğer çok düşükse verin bence , biraz yükselsin değerleri öyle kesip bestirona devam edersiniz tabi doktor tahlili de önemli , bizde ferra sanol kullanıyoruz yeni başladık
tgba17 Annebali_11 ne kadardir kullaniyorsunuz surubu birde degerleriniz nasil. Ben bi ay kullandiktan sonra baska cocuk doktorumuza danistigimda bestironu onerdi evet ferro sanol cok etkili ama maalesef kararma yapiyor bestironda yukseltiyor demisti. Ama tabi degerlerinizde onemlidir