aylakmadam Niye onemsiyorsunuz kisa iseniz bebisler de kisa olur. Olsuuunnn saglikli olsunlar da. Benm bebem 76 cikmisti. Ben 1.82 babasi 1.96. Normal o yuzden kimseyle cocugu karsilastirmayin bence. Maasallah annesi
Renk aylakmadam asla kıyaslama karşılaştırma yapmam. Doktor öyle söyleyince merak ettim genel boy aralığı nedir diye. Netten de araştırınca zaten ortalama boy oldugunu gordum. Tam teşekküllü hastanrde falan baktırın deyince insan bi tuhaf oluyor.Aıle hekımımız abartmıs biraz durumu sanırım 🌹
Nur0611 Renk ortalama boy sınırı bebeginiz boyi sadece alt sınırda anormal bir durum oldugunu düşünmüyorum. Yinede icin rajat etmiycek diyorsaniz bi uzmana danışın. Kilo olarak ne durumda suan dogum kiloau ve suan ki kilosunu ogreneblir miyim
Renk Nur0611 2900 dogdu su an 8700.yok içiö rahat kendi doktoru anaormal bısey soylemedi cunku. Merak ettıgım ıcın actım postu😊
2bebelianne__ Renk kızım 9 ay 1 günlük dün aşıda ölçtü ebe 77 cm ama doğum kilosu 3400 kg 53 cm doğdu babası uzun boylu kızımın ona çekmiş 😍