Mervexx Kızlar memenenjit aşısından sonra huzursuzluk huysuzluk ateş galan oldumu diger aşılarımızda hüç bi sorun olmadı cok şükğr ama bu aşı agır diyorlar bide yakın zamanda yaptıranlar aşının ücreti nedir
Mircet Mervexx ücreti değişiyor sanırım şuan hatırlamıyorum 300 küsürdü sanırım ama emin değilim ateş yapmadı ama huzursuzluk illa oluyor
Purple13 Mervexx huzursuzluk oldu ama öyle yormadı ara ara mızıkladı. Ateş yapmadı bizde şükür b tipinin som dozu kaldı onada zaman var. Arkadaşım bugğn b tipini 450 ye aldı. A tipi sanırım 250 300 arasıydı 5 ay önce olduk onu.güncel fiyatını bilmiyorum
Gin Mervexx nimenrix aşısında hiç sıkıntı yaşamadık, bexero aşısı iki gün ateş yaptı genelde kızımda. Huzursuzluğu pek olmadı, son bexero dozundan sonra bir iki gün de bacağının acıdığını söyledi, bu kadar.
Laviniaa Mervexx henüz yaptırmadım fiyatı 530 tl ama ateş ve ağrı yapıyormuş eczacı arkadaşım öyle dedi
Mervexx Purple13 diş cıkarıyoruz huzursuz zaten aşısınıda atlamak istemiyorum inşallah bizdede bi etki etmez kaç doz oldunuz peki doktoruyla daha yüzyüze görüşemedik o yüzden bilgim yok
Purple13 Mervexx biz a tipini( nimenrix) 12. Ayda tek doz. B tipini(bexero) 14 16 23. Ay 3 doz olarak yaptı takvimini. Son doz kaldı.
Mervexx Purple13 yaa bibenim bebegim 7 aylık doktoruyla telefonda konuştum ne zaman getirim diye bu ay içerisinde getir dedi bimi erken başlıyoruz acaba
Mervexx Laviniaa bende internet bakarken hep bu sekilde yazıyordu ama dedim diger aşılarda olmadı belki bundada olmaz inşallahhh zaten dişten cok huzursuzuzz 😔
Purple13 Mervexx bu değişiyor doktora göre canım kimi erken aylarda yapalım diyor. Bizim doktorumuz dışaraya çıkmıyorsunuz zaten demişti pandemiden dolayı. 12. Ayında başlayalım dedi.
Gizalin Mervexx menenjit a dan sonra bir sey olmadi ama menenjit b nin iki dozuda biraz ates huysuzluk yapti.
Merrys Geçen hafta bexero 2. Dozumuzu olduk, 9 aylık benim oğlum. Ateş falan yapmadı ilk gün halsizdi ertesi gün düzeldi korkmayın. 570 tl ödedim aşıya bu arada.
boncukhaniminannesi Mervexx bexsero 1. doz hiç sorun yaşamadık 2.dozda hafif ateşimiz oldu bir kere calpol verdim atlattık. Nimenrix ateş yapmiyor onuda birdahaki ay yaptiricaz ve bexsero 3.doz da 10.ayda olucak . Bexsero 500 küsur fiyatta idi.
Zmr0720- Mervexx bizde 8 aylık olduk bugün konuştum ilk dozumuzu yarın olucaz bugün ezcaneye sordum 540 tl ücret söyledi sanırım bexerin 3 doz olacak dedi sizin bebeleriniz ne zaman oldu asiyi peki diğerlerinde ateş olmadı ama inşallah yarında olmaz
Gzmvlkn Mervexx Cuma günü Medical parkta yaptıracağım oğlum 3 aylık Bexsero yapacak doktorumuz fiyatına 533 ₺ dediler.