Gokturk-10 Tugce52 Ay Allahım son 5-6 aydır kabusum resmen oturamıyorum acıdan iltihap yapıyor ve ben ağdaya gidiyorum jılet de kullanmıyorum lazerle geçer tamamen dediler ama yine de başka öneri varsq bekliyim şurda☹️
Tugce52 Gokturk-10 Çok kotu ya gerçekten ben şuan ağda yapıyorum kendim 4-5 aydır ama yine oluyor illaki her aldığımda bı yerinde oluyor iltahapli gibi şişip patlıyor sonra iz kalıyor dizinde öylemi çok cirdin bı görüntü oldu bıktım valla
EsofmanliSevketHoca Tugce52 Lazer yaptırman gerekli yıllarca çektim, neler neler kullandım, nafile ancak lazerle geçti..
Busrademiraycengiz EsofmanliSevketHoca yaaa bende ayni derttenim baslicam ama 2 dogumda tekrar cikarmi diye durup bekliyorum
Mircet Tugce52 lazer geçiriyor diyorlae emzirme bitsin başlayacağım 😂 inşallah furacin diye bir melhem var o çok iyi geliyor bende ağdada oluyordu bir senedir jilet yapıyorum tek tük oluyor ama ağda kadar değil
Tugce52 Mircet Furacin ne için şişen bolgeyemi sürüyorsunuz patlamasına mi yarfimci oluyor iz kalmamasi icinmii
Gunesbebek Mircet buz lazer yaptıracaksanız emzirirken de yapılabiliyor. Bende emziriyorum lazere de gidiyorum
Gokturk-10 Tugce52 bende iz falan yok ama iltihap olayı var bildiğin mosmor oluyor eşofmanla geziyorum dar bişey diyemiyorum acıdan
Mom097 Ben hiç jilet vurmadım. Doğumdan önce ağda, doğumdan sonra makineyle aldım. Ama batıklarım çok fazla. Acısına dayanabilirsem eşim çıkarıyor batıkları
Mircet Tugce52 şişen bölgeye sürüyorum ertesi gün üzerinde ki deri tabakasında ki şey kalkmış batık kıl çıkmış oluyor bende cımbızla alıp tekrar krem sürüyorum yarına bişey kalmıyor ben batıktan o kadar çok çektim ki bacaklarım yamalı bohça gibiydi sir ağda çam sakızı bilmem ne hepsi berbat yapıyor beni
Tugce52 Gokturk-10 çok iyi anlıyorum benimkide öyle morarip şişiyor patlayinca izboluyor bide onu düşün daha kötü oluyor iz kalmak nedir ya delik gibi oluyor kocaman
Tugce52 Mircet Yaa benim bikini bölgemde öyle oldu işte yamalı gibi 🤣 ay sinirim bozuldu çok çirkin bı goruntu Allah’ım iz kaldı daha geçmiyorsa izler evde var furacin antibiyotik krem dimi aynısıdır herslde
iyilik80 Tugce52 benim cok fazlaydi hatta iki sefer operasyon gecirdim kucukte olsa kil donmesinden.lazerle gecti cok sukur
Mevakemaleyna Tugce52 benim heryeri iz artik🙈 lazere gidecem kiz biraz büyüsün de esim ağda ve jilet mahvediyor agdaya gitme dedi bas parmagim kadar olmustu yuruyemez oldum diye esim sehir disindan alar acele geldi birsey var sandi hastanede patlatti hemsire intihabi cok buyuktu bide sari bir krem vermisti adibi unuttum onu kullanmistim çok kötü ya
Emir_karan Tugce52 bol bol kese yap cnm agdaylaaa alıyrsunnn sanırım şuan bi kaç ay aldıktan snra arada bir iki kere jilet yap o batıklar çıkar .
EsofmanliSevketHoca Busrademiraycengiz Ben bekarken yaptırmıştım 2 gebeliğimde de hiç tekrarlamadı, hatta kıllar bile çıkmadı çıkar demelerine rağmen, biraz bünyeyle alakalı sanırım😇