ilknur06 AntikSokrates hmm doğrudur erken rezervasyon ile iyi fiyatlar aldık hep. Ama bu sene kızımız olacak bir de pandemi dolayısıyla villa kiralayacağız. Bu sene hiç otel fiyatı araştırmadım doğrusu
spaceship Benimoykum yaaa biz de bakıyoruz o otele ama Temmuz için, unutmazsanız otelle ilgili görüşünüzü yazar mısınız ki acaba 🥺🐣
Busravebebegii dygcm kemer de sun&fun family comforrt rezervasyon yaptırdık yorumlar da iyi bi bakın isterseniz ets turda indirimli rez. Var
Liyosunannesi Yasargiller 4 yetişkin için fiyat çok iyi gerçekten. Bizde alanyadan aldık 3 gece 4 gün 2 kişi bide kızım var 2 yaşında, toplam 3.500
Yasargiller Liyosunannesi evet çok uyguna geldi. Bir de daha iki üç gün önce aldık. Düşünen arkadaşlar bakabilir. Oda musaitlik durumuna bakilabiliyor. Oda fiyatları da. Tarihe göre gecelik ne kadar yaziyor
Violet dygcm granada luxury Belek, Sunis evren beach, villa side residence Üçündende memnun kalmıştık. Bu yıl yine granada luxury e gidicez ağustos da
Flamingom Buket16 voyage ın bodrum bardakçı ve torbaya gittim en sevdiklerm oldu. Birde rixos belek. Bu turban ı eşim çok görüyordu. Gittiniz mi gercekten. Ben küçükken grand yazıcı torbaya giderdik
Buket16 Flamingom evet balayını orada yapmıştık 7 gece kaldık sanırım çarşamba akşamı hariç her akşam eğlence vardı disco vardı çocuk aktiviteliri de var ben çok beğenmiştim denizide kum çocuklar oynayabilir
Maviyesil121212 Flamingom Voyage Bodrum ve Bardakçı’ya gitmedik sadece, önerir misiniz? Ben torbaya bayılmıştım karşılaştırırsanız yorumunuz ne olur
ReisinKizi Ssssraa evet fiyatlar yüksek ama islama uygun düzgün bi otel isteyince de pek seçenek olmuyo maalesef 😕