Melinafsn sabah uyanınca emziriyorum kahvaltıyı hazırlayana kadar acıkıyor kahvaltıda omlet ( havuç biber domates kaşar yeşil soğan maydonoz az az yumurtta) 1 tane ceviz 60 cc mama ,11 gibi meyve yarım elma armut gibi emiyor uyuyor sonrasında, öğlen 13:30 gibi tazefasulye 2 kaşık pilav yoğurt , sonrasında uyku durumuna göre sütlü muhallebi yapıyorum muzlu falan ya ikinci uykudan önce yada sonra yediriyorum, akşamda köfte ayran erişte pilavı 21: 30 gibide 120 cc mama uyuyor gece bazen 1 bazen 2 kez uyanıyor emiyor yiyecekleri tamamen biz ne yersek doktor öyle dedi mesela kızımın bir günlük menüsü . Düzenli 3 ana 2 ara öğünü var böyle deneyin belki düzenli yerse iştehıda düzelir çabuk toplar inşallah.yedirdiğim yemekler miktarı geneldekendi isteğine bağlı çok yedirmiyorum 150 200 ml arası yiyordur isterse çoğaltıyorum yemezse asla zorlamıyorum kendimede koyduğum için aynı yemekten ooo muhteşem olmuş yemeni tavsiye ediyorum diyorum yemekleri bölerken kucağıma alıyorum hepimize aynısından koyduğumu görüyor daha iyi yiyor o zaman bizimle birlikte oturtuyorum masaya yemediği zaman asla başka birşey yapmıyorum bir dahaki öğüne kadar🌼😊