Birsenvrgl Bu zamana kadar vurulduğu aşılar ateş olmadı fakat bunda olabilir dediler fitil mi vermek sağlıklı yoksa captolmu?
Oznur Birsenvrgl eve gelir gelmez kıyafetlerini 1 kata indirdim atesi olmadi. Illa olacak diye bjsey yok bnce
Kuzumveben Birsenvrgl ates olcak diye bisey yok bizimde 4.ay asisinda hafif bi ates oldu 37,5 gibi telas yapmayin baktiniz ates yukseliyor tek kay giydirin ince penye battaniye kullanin gecmez ise calpol verirsiniz
Dygbzts Birsenvrgl bizde ateş yaptı ama ayağının altını ve koltuk altını az sirkeli suyla silerek düşürdüm ilaç vermedim
Nrnbirol Birsenvrgl fitil agızdan surup alamayacak durumda verilmelidir son çare olarak calpol kullanmalısınz oda ateşi 37.5 u gecerse verilmelidir aşını etkisini azalttgı söyleniyor
Glitter oglummehmedim yikanabilir. Biz de bugun olduk aksam ustu yikayacagim. Hemsire yikayabilirsin dedi. 2. Ayda verem asisi cilt altina yapildigi icin yikamak yasakmis
Karakiz Birsenvrgl asidan sonra verin calpol yada fitil atesi cikarsa her bebegin bunyesi farkli bizimde haftaya asimiz huzursuzluk olur sadece
Fatma--- Birsenvrgl kaç aşı yaptılar bu ay? Koldan mı bacaktan mı? Biz de yarın gideceğiz. Bebeğim hasta diye erteledik biraz
Hy40 Bizde bugün olduk aşı şuana kadar sıkıntısı olmadı bakalım inşallah hiçbirimizin bebişlerine de olmaz🤲