merkurkedisi_ Arkadaşlar giden var mı çözüm bulan? Dizlerime kadar çatladım. En son çarem burası kaldı. Gidip bilgisi olan varsa bi aydınlatsın ☺️
YigtnAnnesi merkurkedisi_ instgramdan ünlü bir yer diye biliyorum fenomen , ve başka yerlerde açtılar , bence iyidir
BarlasMomm merkurkedisi_ bende cok merak ediyorum evime cok yakin dilan polatin güzellik merkezi. Aklimda hep catlak tedavisi
merkurkedisi_ YigtnAnnesi evet ünlü baya. fotolar da falan sonuç alanlar var ama bazısı da yalan falan diyo burda belki giden vardır diye sormak istedim
merkurkedisi_ BarlasMomm fiyat vs sordum ama yine de paramın çöp olmasından korkuyorum. Kaç tane krem aldım kullandım bi etkili bı gözüküyor
Taze1mom merkurkedisi_ arkadaş bir postta tarif vermişti hindistan cevizi yağı+kantaron karıştırıp dermorol ile üstünden geçiyormuş öyle kurtulmuş
BarlasMomm merkurkedisi_ bende cok krem kullandim hic etki etmedi. Karnim ve yanlarim cok catlak. Ben fiyat sormamistim ne kadara yapiyorlarmis acaba
zarifbirhanim merkurkedisi_ Ben hakkında çok sikayet okudum. Fenomen olmaları kaliteli olmaları anlamına gelmiyor. Araştırıp gerçekten bu işin ehli insanlara gitmenizi tavsiye ederim
merkurkedisi_ Taze1mom yaptım bende onu uzunca bir süre ama hala belirgin benim ki kırmızıydı artık beyazlasmaya baslıyor 🥲